Kinek van még széthúzó családja?
Egyik nap eszembe jutott, hogy vajon kit hívnék meg az esküvőmre. Ez csak hipotetikus dolog volt, nincs kilátásban esküvő, távolról sem, csak elgondolkodtam.
A környezetemben pörög az esküvőszezon, mindenki esküszik, a vendég listájuk ilyen 100-150 fő.
Az én esetemben meg nem lenne kb. senki. 2 szülő, egy testvér, és ennyi. :D Vagyis három főt tudnék meghívni. Barátok bem nagyon vannak, olyan családba születtem, ahol mindenki utált mindenkit, elvileg sok rokonunk van, akiket én soha nem láttam, nem találkoztam velük. A szűk kör sem tartja a kapcsolatot, nem is kedvelik egymást. A miértet nem tudom, soha nem sikerült senkinek sem megindokolni.
29/f
Az enyém az álságos, egymás szemébe kedves, háta mögött mindennek elhordó fajta, és mindenki csak addig van jóban a másikkal, míg abból haszna van. Na én ebből kiszálltam, szóval konkrétan és szó szerint senkit nem hívnék meg, ha lenne valaha is esküvőm. Sőt, a gyerekeimet se mutatnám be nekik. Évek óta nem beszéltem egyikkel se, pedig akad néhány rokon azért. Anyámat pl egyenesen gyűlölöm. Jó okkal, keményen megdolgozott érte.
Barátaim meg nincsenek, de gyanítom ha esküvőig jutnék, akkor lennének már szóval ez a rész a kérdés szempontjából irreleváns.
Mienk is lehetne összetartóbb, nem vagyok elégedett. De az esküvő pont jó alkalom lenne kicsit összerántani a bandát.
Én csak azért szeretnék kifejezetten pici esküvőt, csak a legeslegközelebbi ismerősökkel, hogy intim élmény legyen.
Édesanyámnak 2 testvére van, az egyikkel közel 25 éve nem beszél, a másikkal pedig 10 éve. A nővére azt sem tudja, hogy létezem. Édesapámat nem igazán ismerem, 11 éve nem láttam. Van két féltestvérem, egészen 2 évvel ezelőttig nem tudták, hogy létezem. Van 6 unokatestvérem, megpróbáltam ezek közül mindössze kettő meghívni a ballagásomra, de még válaszra sem méltatott a méltóságos királynő! Egyébként egyikkel sem találkoztam soha életemben, és az egyiknek még a nevét sem tudom.
Édesanyám szülei pedig bármilyen furcsa, de elváltak, szóval a vér szerinti papámat sem ismerem. A mamámnak van két testvére, az egyiket kb 3 éves korom óta nem láttam, a másikat pedig 5 éve nem láttam, nem is keresnek minket, mindenki utál mindenkit.
A nevelőapám van, neki a szülei és a mostohanagybátyám meg persze édesanyám és a párom. Ennyi. Vér szerinti rokonaim nagy része nem tudja, hogy létezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!