Kaptam a gls futartol egy csomagot ami vilagos kek csillogos nagy tablettakat tartalmaz de nem tudom pontosan mi lehet az . Valaki talalkozott hasonloval vagy tudja hogy tudok utanna jarni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 15:38
12/19 anonim válasza:
Ez nem eki, az biztos. Főleg ha büdi. Be ne vedd, ki tudja milyen vécétisztító szer. 😂
13/19 anonim válasza:
Romlott szőlőcukor. :)
Gyártósori cuccnak látszik, nem valami házilag készítettnek.
14/19 anonim válasza:
Mi az, hogy kaptál? Ha rendeltél valamit, tudnod kell. Ha nem, miért veszed át a csomagot? Ha nem a te nevedre szólt, attól kell megkérdezni, aki rendelte (de akkor miért bontod fel más küldeményét)?
Érdekes körülmények, csak nem életszerűek.
15/19 anonim válasza:
Eki nem így néz ki. De ha az lenne, akkor az extasydata.org oldalon megnézhetnéd.
16/19 anonim válasza:
ez hol kék csillogós?
Sima szölőcukorot zacsiba beraktad, aztán lefotóztad.
Csak őrjíred itt a drogosokat xdxdxd
17/19 anonim válasza:
Léteznek olyan redvás csomagküldő szolgálatok, akiknél ha regisztrálsz, vagyis valahogymegszerzik az adataid, akkor ajándék csomagot ígérnek, az elsőt nem is kell kifizetni, de rendre küldik utána a többi szarságot és azt már ha átveszed, fizetheted utólag ha tetszik, ha nem, mert jön a csekk is. Na lehet, hogy ez ilyen, csak tippelek. De szerintem dobd ki a francba azt a vacakot és ne vegyél át több csomagot mielőtt meg nem nézed, ki és honnan küldte.
18/19 anonim válasza:
Most olvastam hogy ég osztrák házaspár is egy nagy adag tabit kapott a red élt termék helyett, szal lehet hogy vicces bogyók lesznek azok😂
19/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező is olvasta azt a hírt. Ez ihlette a kérdését... nagy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!