Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem van különbség...

Csak szerintem van különbség könnyű vérű nő és ribi között?

Figyelt kérdés
Nekem az a személyes meglátásom hogy attól még hogy egy nő szereti nagyon gyakran váltogtni a partnereit még nem feltétlenül ribi, ha mindegyiknek memondja hogy ő csak alkalmi kapcsolatot szeretne, ezek a könnyűvérű nők, a ribi az én szememben aki például megcsalja a partnerét, vagy azt hazudja hogy hosszú kapcsolatot szeretne és közben pedig csak egy egy éjszakás kalandot akar, engem bosszant hogy eggyes nőket csak azért leribizik mert gyakran váltogatják a partnereik, a másik "kedvencem" az az elv hogy ha egy férfi sok nővel volt semmi probléma, de ha egy nő teszi ugyanezt férfiakkal, az erkölcstelenség, miközben semmi különbség nincs a két eset között, ti mit gondoltok erről az egész témáról? 18/f
2019. szept. 22. 16:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Én nem írtam sehol hogy ne szexeljen.. Nem tudom honnan veszed. Ha képtelen a szerelem érzésére attól még szexelhet. Miért ne szexelhetne?
2019. szept. 22. 17:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ha valaki mondjuk nem tud szerlemt érezni és van egy szexpartnere aki csak arra van hogy legyen kivel szexelni, de csak vele fekszik le és mással, nem, akkor azzal nincs problémád?
2019. szept. 22. 18:03
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha képtelen a szerelem érzésére akkor nem fog egy ember mellett leragadni. Miért tenné? Csak hogy valaki elmaradott értékrendje szerint ne legyen egy lecsúszott ribi?
2019. szept. 22. 18:05
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha szerelmes vagyok csak azzal fekszem le,kivéve amikor szerette volna kiprobálni hármasban.Ha szabad vagyok es dugni szeretnék vagy csak sz..opni,akkor elviszem azt akit kinéztem.Én sose gazudtam senkinek,hogy mit akarok.Amúgy kérdező jól gondolod.

35N

2019. szept. 22. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tud szerelmet érezni akkor vagy nem találta meg a megfelelőt vagy személyiségzavara lehet. Ettől függetlenül nincs azzal se problémám. Amúgy vicces hogy az előbb szét oltottad őket most meg egyet értessz a kérdezővel. Az aki sokat szexel NEM RIBI. Sosem lesz az. Az a Ribizli aki kihasználja a másik embert. Pl. A szexre. Beeteti hazugságokkal hogy szexeljen vele de ő ezt nem közli vele csak amikor már lefeküdtek. Ez a ribiség.
2019. szept. 22. 18:23
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy vicces hogy az előbb szét oltottad őket most meg egyet értessz a kérdezővel."

Nem zavar téged, hogy két külön személynek van 66%-a? És te azt hiszed, hogy egy a kettő?

2019. szept. 22. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát így elsőre nem jutott az eszembe. Akkor bocsesz.
2019. szept. 22. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
A nők szexuális szokásainak ilyen kitargyalasa annyira idejétmúlt...
2019. szept. 22. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Most igazából majdhogynem szinonimákat akarsz különválasztani. Szerintem nincs sok értelme, mindkettő pejoratív jelző, a lényegen nem változtat.
2019. szept. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!