Csak szerintem van különbség könnyű vérű nő és ribi között?
Sok férfiban nem tudatosult, hogy a nők is szeretik a szexet és a kalandokat így az ő logikájuk szerint az a nő, aki sokat váltogatja a partnerét az egy elhasznált ribi. Illetve másokban benne van ez a birtoklási vágy, hogy azzal akivel lefekszik csak az övé legyen, senki másé, ha már mással is szexelt az kiborító, az egy ribi, csak az övé legyen senki másé. Meg a klasszikus kulcs-zár baromság aminek semmi értelme sincs. (Illetve a másik kedvencem az "uwu evolúciós értelemben így fejlődtünk" című érv aminek szintúgy nincs értelme)
Szerintem ez az egész hülyeség, mindenki annyi partnerrel szexel és ahányszor amennyivel csak akar, nem kell utálni és lekezelő szavakkal illetni.
Nőként írom a válaszom:
"másik "kedvencem" az az elv hogy ha egy férfi sok nővel volt semmi probléma"
De az is nagy probléma. Miért ne lenne az? Mert csak egy ösztönlény, és a d..gáson kívül más nem érdekli.
Szerintem nincs különbség. Aki sokat szexel különböző partnerekkel (szexkapcsolat, egyéjszakás kalandok) az is ugyanolyan k..rva, mint az, aki pénzért csinálja. Viszont itt van különbség, és az a pénz, hogy az egyik megélhetésből d..g sok pasival, pénzért, míg a másik ingyen adja testét ugyanezért.
Nem kell itt szépíteni a dolgokat, ha valaki k..rvának megy, ne csodálkozzon, hogy megb..sszák és hogy k.rvának nevezik, mert az. Olcsó ember, aki ingyen adja testét.
Ezért szép is a magyar nyelv, mert tele van szinonimákkal és lehet szépíteni az egyébként teljesen rideg valóságot.
Kérdező, a könnyű vérű nő az egyenlő a ribizlivel, csak szinonimái egymásnak.
"Ha szereti a szexet akkor legyenek szexkapcsolatai"
Ha valaki szereti a szexet, akkor miért nem tud egy partnerrel szexelni? Jelen esetben azzal, akit szeret? Ennyire nehéz lenne ezt megtenni?
Hűha, leírtam két, állítólag, trágár szót, akkor már unintelligens vagyok? Csernus Imrét is idesorolnád akkor? Hát, ha egy elismert, sikeres pszichiátert leunintelligensezel, az nem vet jó fényt rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!