Szerintetek jó ötlet az hogy színésznő legyek?
Nem nekünk kell eldönteni, hogy jó ötlet e. Keresd meg a lehetőségeid és próbáld ki, csak akkor tudod meg hogy neked való e. Plusz ahogy idősödsz és érsz, úgy alakul ki a személyiséged. Ami ma tetszik, nem biztos hogy tíz év múlva is fog, fiatal felnőttként.
Én pl vadászpilóta akartam lenni, de csak elektronikai szakember lett belőlem. Annyira nem bánom, a fizikumom elég rossz ahhoz a terheléshez, és háborúsat játszani se lenne kedvem egy hazáért se. A jelenlegi szakmám viszont szeretem és sokkal jobban én vagyok. Tizenaligpár évesen viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy "így végzem". Magyarországon nem lenne értelme a nem létező légierőben dolgozni és aligha jutottam volna be egyenként is.
Adj magadnak időt, ne determináld már most a sorsod, ugyanakkor nézz körül és kóstolj bele! Nagyjából ennyi, amit tanácsolni tudunk neked. Se le, se rábeszélni ne hagyd magad, elvégre ez a te és csakis a te döntésed kell, hogy legyen. A te életed.
Még 4 év és belekóstolhatsz.
Woodman casting...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!