A kelletlen gondolatok mindig ott maradnak?
Milyen vágyakról van szó, attól függ. Érdemes lehet megkérdezni pszichológustól, mit tegyél vele, ha olyan vágyak, melyek megvalósíthatatlanok, vagy társadalmilag elfogadhatatlanok.
Szerintem ha "tudatosan elnyomsz valamit" az csak még erősebb lesz.
5-ös.
Én is erre gondoltam, majdnem minden nap van itt egy-két önjelölt kamu szociopata aki játssza itt a nagy sorozatgyilkost, amíg hallgat valami epic zenét, aztán megunja és visszamegy minecraftozni vagy megírni a házi feladatát...
5.Teli találat.
A pszichológusokkal kapcsolatban nincs semmilyen siker sztorim amit megtudnék osztani.Szerintem nem is érdemes pszichológusnak vagy pszichiáternek ilyesmire még utalni sem.
Gondolsz rá vagy konkrétan vágysz rá, hogy megtedd?
Pl. én bankban mindig arról fantáziálok, hogy épp akkor fogják kirabolni és valahogy megszerzem az egyik fegyverét és mindet kinyírom vele.
Vagy ami kicsit durvább, hogy rendszerezem, hogy kiket kéne eltegyek láb alól hogy örököljek egy nagyobb összeget.
De pl. én tudom magamról, hogy attól hogy eljátszadozok ezekkel a gondolatokkal még tuti nem csinálnám meg egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!