Ti mibe írtok tennivaló listát?
Figyelt kérdés
Füzetbe, papírra vagy telefonba, laptopon?
Aki előre meg szokta tervezni a heti, havi, éves teendőit, mibe, hogyan, milyen módszerrel teszi?
2019. szept. 12. 14:19
1/12 anonim válasza:
Ritkán írok listát, de óvom a környezetet, telefonba írok olyankor.
2/12 anonim válasza:
Teendőkhöz Google naptár, a bevásárlólistát, ilyesmit pedig a telefonomba szoktam beírni.
3/12 anonim válasza:
Munkám során szoktam, füzetbe vagy a legegyszerűbb egy A4-es lapra felírom mik a teendők, ha több projekt van akkor lebontva, amúgy csak sorban listázva.
4/12 anonim válasza:
Én a telefonomba szoktam, bevásárlólistát a Listonic alkalmazásba, fontosabb dolgokat, időpontokat meg jegyzetbe. Régebben papírra írtam a vásárlólistát, amit aztán rendre otthon hagytam, a telefonom meg mindíg nálam van.
5/12 anonim válasza:
Tudom vicces, de a használt borítékok hátuljára szoktam a tennivalókat felírni.
6/12 anonim válasza:
Én régimódi vagyok, naptárral és notesszel futkosok. Szinte mindenhová jönnek velem :D
7/12 anonim válasza:
Excel táblázat (gépen, laptopon s telefonon egy rendszerben)
+Határidő napló
Az aktuális napi vagy emlékeztető az asztal felett egy filces letörölhető tábla.
8/12 Metionin válasza:
Munkához a naptáramba, pl. bevásárlólistát meg háztartási dolgokat teapapírra. Vannak azok a kis papír tasakok, amiben a teafilterek vannak, gyűjtöm őket és amikor ilyen van, a belső tiszta oldalára felírom és kimágnesezem a hűtőre.
9/12 anonim válasza:
Bullet journal, mindenhova jön velem.
Egyedül a bolti bevásárlólista, ami post-itre megy, az pedig a tárcámba.
10/12 Sunshinedoll válasza:
google calendar vagy evernote
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!