Gáz egyedül elmenni szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 11:43
1/8 anonim válasza:
Bécsbe tökegyedül járok ki bulizni Pestről, szóval szerintem nem az. ;-)
2/8 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de ha nem vagy elég nyitott, akkor senkisem fog magától odajönni hozzád (hacsak nem egy szép lány vagy, de gondolom nem ez a helyzet), és unatkozni fogsz.
3/8 anonim válasza:
Elmenni nem gáz. Én is mentem már egyedül, mert tudtam, hogy úgyis lesz majd ott valami ismerős. De ha nincs ott semmi ismerősöd és nem is tudsz ismerkedni, akkor mit fogsz csinálni?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az a cél hogy fel szedjek valakit, csupán csak jól akarom magam érezni, zenét hallgatni kicsit táncolni iszogatni, amúgy eléggé otthonülős vagyok de ki akarok mozdulni ebből az állapotból
2019. szept. 12. 11:52
5/8 anonim válasza:
Ha fiú vagy, miért ne? Nagyon sokan járnak egyedül bulizni. Ha lány, az már neccesebb, de az sem gond. Tényleg nincs senkid, legalább egy haver, akivel mehetnél? Ha fiú lennék és tényleg csak kikapcsolódni, táncolni szeretnék, meginni valamit, nincs benne semmi "gáz". Menj nyugodtan. Ki tudja, az sem kizárt, hogy ott találsz haverokat. Ne gyöpösödj be, mert annak sosincs jó vége.
6/8 anonim válasza:
,,Ha egyedül mész bulizni egy tanulság lesz levonva,
Belèdkötnek, mint köracèl a betonba."
7/8 anonim válasza:
Ha no vagy es nem ciganyok koze mesz bulizni,nem lesz gaz. Ha fiu vagy,jo kornyekre menjel es nem lesz baj. Ne legyenek ciganyok.
8/8 anonim válasza:
Ha "vadászni" jársz, akkor egyáltalán nem gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!