Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg nulla tartalommal...

Tényleg nulla tartalommal lesznek híresek emberek, manapság semmit nem kell letenni az embernek az asztalra?

Figyelt kérdés
Főleg az ilyen youtuberekre gondolok most, akik csak semmiért híresek, mint például Farkas Timii vagy Markó Rebeka, egyszer csak nők, akik csak sminkelik magukat meg elmondják a napjaikat mit ettek ma és kb ennyi amit letettek az asztalra és már híresek, ebből élnek mert pl pólókat gyártanak....
2019. szept. 9. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Félre ne érts, szeretem amit Dancsó csinál, de nem összehasonlítható azokkal akiket te emlegetsz és felesleges is. Van aki hasznát veszi a sminkes videóknak is. Én nem. Fogadd el, lépj tovább. Ezek nem minket céloznak meg hanem 12 éves kislányokat
2019. szept. 9. 22:55
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Ha csak ennyi jött át akkor sajnálom, a lényeg hogy mindenki magával foglalkozzon. Vagy fesd ki magad te is, ha úgyis mindenki utánuk csinálhatja, vagy ne tedd de mi az anyádért foglalkozol velük ha nem érdekelnek? Ez a lenéző szar duma nagyon szánalmas.
2019. szept. 9. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Az a szánalmas, hogy ilyen szar semmitmondó videókra van igény, amik csak a helyet foglalják.

Hol vannak Dancsó régi jó videói? Európa Expressz, Na végre itt a nyár, és a többi? A mostaniak siralmasak. Ha te ezeket élvezetesnek találod, akkor van egy rossz hírem, nem mi vagyunk a hülyék.

2019. szept. 10. 00:46
 14/17 anonim ***** válasza:
12%
nem tudom ki hogy van vele, de engem irritál ez az influenszer, instagram, stb baromság. Annyira sablonosak, annyira tucat mindegyik, kényszeredett mosollyal pózolnak, lefotózzák a kaját, csak a felszínt mutatják, hogy nekik milyen csili vili életük van. Vannak értékes tartalmak is, de azokat nem követik annyian, mert nem passzol az elbutított fogyasztói társadalom igényeihez.
2019. szept. 10. 02:30
 15/17 A kérdező kommentje:
14. Nem követem Dancsó mostani munkásságát. Régiekről beszéltem.
2019. szept. 10. 06:35
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Na, én pl Karint sokkal jobban kedvelem, mint Dancsót. Igényes, szép videókat készít. Lehet nem váltja meg a világot, és matekzseni sem leszek tőle; egyszerűen kellemes, szép, szórakoztató.

25/N

2019. szept. 10. 08:26
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

Én itt nem a youtubereket hibáztatnám. Őszintén, ha valaki azt mondaná, hogy ad elég zsét hogy kényelmesen, átlag fölött megéljek, csak annyi a dolgom hogy fotózzam le néha az ebédem, meg húzzam ki a szemem a kamerában, akkor hü lye lennék nemet mondani. Nekik tök igazuk van, hogy élnek a lehetőséggel.

Szerintem inkább a nézői része szomorú, hogy erre van fizető igény.

Ezek a hírességek addig hírességek, amíg van néző. Az pedig meghatározza a contentet... ha azt látod, hogy a mellműtétedről pletyizős videó 650k megtekintést hoz, egy igényesen megírt, egyedi gondolatokkal tűzdelt, profi minőségű filozofálós videó pedig 50k megtekintést, akkor nem nehéz választani, hogy melyiket csináld, ha pénzt szeretnél.

A YT már nem az a bájos közösségi platform, mint anno, hanem kőkemény iparág, ahol minden a pénzről szól, ennek minden előnyével és hátrányával.

SP kint van Amerikában, bejött neki a fotós lét, mi a gond vele? Zenészként nagyon nem szerettem, de ettől még nem szólom le a későbbi életét.

2019. szept. 10. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!