Tényleg nulla tartalommal lesznek híresek emberek, manapság semmit nem kell letenni az embernek az asztalra?
Az a szánalmas, hogy ilyen szar semmitmondó videókra van igény, amik csak a helyet foglalják.
Hol vannak Dancsó régi jó videói? Európa Expressz, Na végre itt a nyár, és a többi? A mostaniak siralmasak. Ha te ezeket élvezetesnek találod, akkor van egy rossz hírem, nem mi vagyunk a hülyék.
Na, én pl Karint sokkal jobban kedvelem, mint Dancsót. Igényes, szép videókat készít. Lehet nem váltja meg a világot, és matekzseni sem leszek tőle; egyszerűen kellemes, szép, szórakoztató.
25/N
Én itt nem a youtubereket hibáztatnám. Őszintén, ha valaki azt mondaná, hogy ad elég zsét hogy kényelmesen, átlag fölött megéljek, csak annyi a dolgom hogy fotózzam le néha az ebédem, meg húzzam ki a szemem a kamerában, akkor hü lye lennék nemet mondani. Nekik tök igazuk van, hogy élnek a lehetőséggel.
Szerintem inkább a nézői része szomorú, hogy erre van fizető igény.
Ezek a hírességek addig hírességek, amíg van néző. Az pedig meghatározza a contentet... ha azt látod, hogy a mellműtétedről pletyizős videó 650k megtekintést hoz, egy igényesen megírt, egyedi gondolatokkal tűzdelt, profi minőségű filozofálós videó pedig 50k megtekintést, akkor nem nehéz választani, hogy melyiket csináld, ha pénzt szeretnél.
A YT már nem az a bájos közösségi platform, mint anno, hanem kőkemény iparág, ahol minden a pénzről szól, ennek minden előnyével és hátrányával.
SP kint van Amerikában, bejött neki a fotós lét, mi a gond vele? Zenészként nagyon nem szerettem, de ettől még nem szólom le a későbbi életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!