A jó kereset nem azon múlik, hogy hány emberrel haverkodsz össze?
Egyetértesz?
Ha nem miért nem, ha igen miért igen?
Nem értek egyet.
Miért: Mert már egy isten háta mögötti faluban is haverságra, komaságra épül minden.
Ha vállalkozó az ember akkor az egész élete a kapcsolati körének folyamatos bővítéséről szól.
Na meg nem kell messzire menni, mindenki hallott már a Mészáros féle haverokról, akik valahogy minden jó üzletet megkapnak, akiket valahogy a NAV soha nem találja meg, és a többi.
hogy ez mindenhol így működik-e azt nem tudom, de alapvetően én ezt tapasztaltam.
Ja, meg hát ki ne felejtsem már magamat se. Én az egyik munkahelyemet is úgy hallottam még 4 éve, hogy egy barátom benne volt olyan facebook csoportban, amiben én nem, és ott volt a munka meghirdetve.
Ő meg tudta róla, hogy abban az időszakban pont munkát kerestem, és szólt nekem.
Igaz, nem ő ajánlott be, vagy vett fel arra a helyre, de akkor is csak az ismerősömnek köszönhetem hogy megtaláltam azt a helyet (amógy felvettek végül, de fél éve váltottam).
Akkor is lehet rengeteg pénzed, ha hót egyedül melózol, és akkor is lehetsz csóró, ha száz haverod van.
A kettőnek vajmi kevés köze van egymáshoz.
Nem csak azon múlik, hány emberrel, hanem az is, hogy milyen emberekkel teszed.
Nyilván nem ugyanaz az eredmény ha a kocsmában a Jenő meg a Józsi a haverod, meg nem ugyanaz ha a felettesed.
Vagy nem mindegy, hogy olyan haverod van, aki mondjuk felkér arra, hogy baráti, de neked is kifizetődő áron újítsd fel 5-6 ingatlanját így mindenki jól jár. Vagy olyan haverok akik minden apróságért a te idődet rabolják, soha nem adnak vissza semmit, de ha lehet akkor burkold ki nekik a fürdőt 2 üveg sörért mert hát arra van a barátság.
Na meg összességében a magad szerepe sem mindegy. Nyilván lehetsz haver, ha akkora kókler vagy, hogy senki nem ajánl téged.
"Vagy nem mindegy, hogy olyan haverod van, aki mondjuk felkér arra, hogy baráti, de neked is kifizetődő áron újítsd fel 5-6 ingatlanját így mindenki jól jár."
Igen, itt a valóban előremozdító kapcsolatokra értettem a kérdést.
Amúgy akik itt full egyszemélyes hadseregként nyomják az életet: Ti mit dolgoztok?
Másodjára mondom: Nem nyalás volt a kérdés.
Emberi kapcsolatok és jóban lenni másokkal =/= nyalás
Szomorú ha ez a két dolog nálad szinoníma.
És amúgy kezdőként hogy indultál?
0 munkában eltöltött nappal a hátad mögött mik voltak a magadért beszélő referenciáid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!