Szerintetek mi alapján dől el, hogy egy internetes beszélgetésből mi lesz?
Én azt gondolom az alapján, hogy a 2 fél mennyire van egyedül, mennyire vágyik valakire. Nyilván ha van 2 fiatal, akinek nincsenek nagyon barátaik, akivel beszélhetnének, akkor ha itt gyakorin összefutnak, jó eséllyel menni fog a beszélgetés. Hiszen nincs kivel megosztaniuk a mindennapjaikat, így magányosak, ráadásul pont arról a korról beszélünk, amikor az emberek keresik azt az embert, akire felnézhetnek és tartozni akarnak valakihez. Viszont úgy gondolom ennek így nem sok értelme van. Általában a két félnek még annyi idősen nem volt kapcsolata (merem feltételezni, ha már gyakorin akarnak ismerkedni) és nem igazán tudják megoldani a találkozásokat sem. Így elég tapasztalatlanok (amivel nincs is baj, hiszen így némileg tanulhatnak egyet, s mást egy kapcsolatból, még ha csak virtuális is) marad az internet. A gyerekek felnőnek, megismerkednek másokkal, érettebbek lesznek, és mivel olyan kapcsolataik alakulnak ki, amik nem virtuálisak, így a gyakorin megismert emberke szépen el is lesz felejtve.
Sad story :(
Szóval nem ajánlom annyira :D
A barátnőmmel 2017. február 12-én, egy magányos valentin napi estén kezdtünk el tinderen beszélgetni. A júniusi első randinkig szinte minden napot végigbeszélgettünk. Szeptember elején jöttünk össze konkrétabban,a héten ünnepeljük a második évfordulónkat.
Több száz kilométerre laktunk egymástól, én Budapesthez viszonylag közel, így akkor találkoztunk először, amikor ideköltözött. Az első randi után egy hónapos tanulmányi útra mentem a világ másik felébe. A távolság egyszóval nem segített minket. Ezen kívül az érdeklődési körünkre se mondanám azt, hogy olyan nagyon megegyezik, mégis végig éreztük, hogy ez valahogy más mint a többi.
attól függ mit szeretnének belőle kihozni és mennyire találják megfelelőnek a partnert erre
nekem van olyan lány barátom akivel 10+ év után találkoztunk először
mai napig van sok olyan ismerősöm neten akikkel rengeteget beszéltem, de még nem találkoztam
sőt van akivel közös projektet is toltunk le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!