Mást is idegesített már az ha fiatalabb lányokat lát? Vagy sok fiatalabb lány, fiú van fent bulikon?
Figyelt kérdés
Miért lehet ez, és vajon mást is szokta e zavarni...kb ha 14-16 közöttiek vannak körülötte, és csak akkor ha kint van mindenük, olyan ruhákban vannak.2019. aug. 31. 18:13
1/10 anonim válasza:
Nem zavar, igaz 2-3 éve voltam utoljára bulizni. Nem zavar, mert nem vagyok egyiknek sem a szüleje, ha ők így öltözködnek tegyék, ha ez a példa tegyék.
2/10 anonim válasza:
Miért idegesítene, ha fiatalabb lányokat látok? Mindenki egész fiatal még, amikor megszületik, ez a világ rendje.
Hol "fent" bulikon? Az emeleten? Ha zavar, menj a földszinti bulikba, ahol ők nincsenek ott és kész.
3/10 anonim válasza:
Azèrt idegesìt, mert kontrollálni akarod az ő életüket. Ha hagysz másokat olyannak lenni, mint amilyennek, emellett csak magaddal foglalkozol, akkor sokkal nyugisabb leszel.
4/10 anonim válasza:
Te mennyi vagy? Én kifejezetten szeretek fiatal lányokat látni kevés ruhában, pláne, ha az önbizalmuk nem alaptalan :-D
5/10 anonim válasza:
Hát öreg...én nem azért megyek bulikba, hogy azt figyelgessem, ki milyen ruhában van meg hogy hány éves. Ennyi. :D Szal nem igazán értelek.
6/10 anonim válasza:
Féltékeny vagy? Te is voltál olyan fiatal, ők is lesznek idősebbek. Élvezd ki minden kornak a szépségét. Keress olyan szórakozóhelyet, ahol van korhatár.
7/10 anonim válasza:
Ó, engem ez még sohasem zavart. 46/F
8/10 anonim válasza:
Annyiban zavar, hogy elfoglalják az összes törzshelyünket. Nem olyan régen nem engedték ki éjszaka is tömegével a 14 éveseket a szüleik. Akkor még volt hely nekünk, huszonéves dolgozóknak.
9/10 Sunshinedoll válasza:
Hát, ilyenkor kell elgondolkozni, hogy már nem vagy 18 éves, és lehet, hogy más helyre kéne átszokni.
10/10 anonim válasza:
Hát ez az, hogy az elvileg a mi korosztályunknak van fenntartva, de a 14-15 évesek beszabadultak oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!