Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lesz valaki visszahúzódó...

Miért lesz valaki visszahúzódó, lehet ilyennek születni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 30. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyennek születtem. Anyám azt mondta, fel sem sírtam, csak összegbölyödtem mint egy sündisznó és figyeltem, vártam hogy mi lesz😂

Azóta is ilyen a hozzáàllàsom mindenhez. Felvenni egy biztonságos pozíciót, szemlélõdni, átgondolni a lehetõségeket és csak akkor színrelépni, ha nagyon muszáj.

2019. aug. 30. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kisebb koromban, óvodába, általános iskolában nem voltam zárkózott. Sosem voltam egy izgő-mozgó, hangoskodó gyerek, de akkoriban még nem szorongtam és mindig volt legalább egy-két barátom. A középiskola kezdete óta azonban teljes mértékben introvertálttá véltam, feszült vagyok emberek közben, nem szeretek megszólalni, kerülöm a feltűnést.
2019. aug. 30. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak alapból visszahúzódó emberek. Van, akiket a környezet tesz azzá.
2019. aug. 30. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Születni kell. Introvertált. Nagyon jó, imádok ilyen lenni. Nekem nem kell megjátszanom magam senkinek, teljesen önmagam lehetek, és elég csak magammal lennem, hogy feltöltödjek és élvezzem az életemet. Nagyon bele tudok merülni a hobbijaimba, és a barátaim meg a párom is olyan, akikkel komolyan elmélyülten lehet társalogni, kihagyva a felszíneskedést-csacsogást, kivagyiságot, irigykedést, stbstb...

Szóval nagyon hatékonynak tartom az életemet, nagyon elégedett vagyok vele. De ez így van bennem, nekem ezek a fontosak. Másnak meg más.. van akit a csacsogás és a hazudozás tölt fel 🙂

2019. aug. 31. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!