Ti csapból vagy palackból isztok otthon?
"A csapvíz vagy tele van klórral vagy hasmenést kapsz tőle."
Ha tele van klórral és semmi sem él meg benne, mitől kap hasmenést? És miért nekünk mondod, mikor mi még sosem kaptunk? Mellesleg tudod, hogy a klór az szépen elpárolog belőle? Nem gondolom, mert akkor nem égetnéd magad
Csapvizet, kifizetem a borsos közös költséggel, annyit iszom, amennyi csak belém fér :D
Palackozott vizet ritkán veszek, inkább csak ha túrazni megyek több napra és nagyobb mennyiség kell, nem elég egy kis kulacs. Felesleges szeméttermelés itthonra bevasárolni belőle.
Munkahelyemen is csapvizet iszom, a legtöbb kollégám is.
Hetente veszek egy palack vizet, azt megiszom, majd csapvizet teszek bele. Nekem így könnyű figyelnem, mennyit iszom egy nap.
Amúgy nem szeretem az ásványvíz ízét. Olyan doboz ízű.
Én csapvizet iszok.
Egyrészt fölösleges pénzkidobásnak tartom a palackozott vizet megvenni,hiszen itt a vezetékes víz legalább olyan jó minőségű,mint az ásványvíz(ha nem jobb).
Másrészt éppen ezért is nem kívánok még több můanyagszemetet gyártani fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!