Az ember születése előtt miért nem érzékelte az időt?
Figyelt kérdés
Elsőre lehet hülye kérdésnek hangzik de nekem nagyon felfoghatatlan hogy amíg nem éltem mennyi idő eltelt. Több milliárd év és én ezeket nem érzékeltem. Lehetséges hogy ha nincs létezés gyorsabb az idő is?2019. aug. 28. 18:48
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Én gyerekként mindig úgy voltam vele, hogy a születésem előtt volt egy "múlt világ" mint egy archív fájl lementve, és mikortól létezem azóta történnek folyamatában a dolgok. Emlékszem rá, mikor először tudatosult bennem, hogy a születésem előtt is volt világ. :) Furcsa volt. Az jutott eszembe, hogy milyen felesleges volt ennyi mindennek történnie, ha ott sem voltam. :D
Az időt nem tudjuk érzékelni, csak a folyamatokat megfigyelni.
13/13 anonim válasza:
Leginkább azért nem, mert ami nem létezik az nem érzékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!