Miért zavaró nagyon nektek akinek rossz a helyes írása? Miért nem hagyjátok figyelem kívülre?
"Elöször is, igen primitív, igénytelen emnberre utal.
Másrészt meg sokszor alig olvasható/értelmezhetö emiatt a kérdés."
Pontosan így van.
Megjegyzem, egy nagyon jó barátnőm diszlexiás, és mégis jó a helyesírása, mert megtanulta, ahogy mindenkinek meg kéne.
Borzasztó ez a sok idétlen , tanulatlan ember.
Nem lenne ezzel baj, csak maradna csendben aki ennyit nem tud.
Szégyen ez az egész magyarságra hogy valaki csak ugatja azt amit illene már az általános iskolásnak is megtanulni.
Az is amikor egész más a jelentése egy szónak ékezettel vagy nélküle.
Bor-bőr, Sör-sor, Sértés- sertés, Töröl- torol, de lehetne még sorolni a hibákat. De akkor hosszan írja hogy jajj bocsika, telefonról vagyok, elnézést az ékezetért.
A gyászos helyesírás kevésbé zavaró, mint mikor még meg is akarjátok magyarázni.
Siettem - hova? Bezár az internet, ha nem fél perc alatt írod ki a hülyeségedet, hanem két perc alatt?
Telefonról vagyok - és? Akkor már nem kell figyelembe venni a helyesírás szabályait?
Diszlexiás vagyok - és? Hogy olvasási zavaraid vannak, az nem feltétlenül hat ki az írásodra, viszont annyit elárul rólad, hogy fogalmad sincs a szó jelentéséről, csak menőzni akarsz, hogy tudsz külföldiül.
Nincs ékezetes betűm - de van. Be kell állítani. Vagy ha annyira analfabéta vagy a számítástechnikához, akkor kérj meg valakit, aki megteszi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!