Mehetek magán pszichiáterher, ha csak gátlásos vagyok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 14:45
2/12 anonim válasza:
Pszichiáterhez emiatt fölösleges. Pszichológust keress fel.
3/12 anonim válasza:
Ne menj. Tönkreteszi az életedet. Itt egy dokumentumfilm.
4/12 anonim válasza:
Ha te is ezt akarod hogy ott halj meg. Egy fiút ott öltek meg. Inkább pszichológushoz menj.
5/12 anonim válasza:
Utolsóra ne hallgass.
Magánhoz bármikor bárki mehet bármivel, ha meg tudja fizetni. Kérdés, megéri e neked anyagilag.
Azért az államilag támogatottak közt is akadhat jó, csak kell kutakodni a neten, véleményeket olvasni több, egymástól független helyen és forrásból.
A gátlásosság még nem egy durva bipoláris zavar, én tuti nem költenék rá pénzt.
6/12 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor jobban jársz. Kérlek hallgass rám. Esküszöm hogy jó életed lesz ha nem mész el egyhez se.
7/12 anonim válasza:
Aztán meséld már el nekünk mi ez a nagy fóbia! Megkínoztak, vagy mi? Vagy olvastál valami összeesküvés elméletet a neten?
8/12 anonim válasza:
Jó. 51%os kollégát nem kell komolyan venni, üzenetben kiderült.
Szóval ha szükségét érzed, menj. De szerintem ez még nem olyan komoly dolog, hogy feltétlen pszichiátria kelljen hozzá, elég lesz a pszichológus vagy valami tanácsadó vagy ilyesmi is.
9/12 anonim válasza:
Milyen üzenetben? Én nem írtam senkinek se üzenetet.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is inkább a pszichológus a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!