A Karen nevet lehet anyakönyveztetni itthon? Ha igen, ti mit szóltok hozzá, adnátok?
Nézd meg az Utónévkönyvben. Ha nincs benne, akkor az hiszem, hogy az MTA-hoz kell fordulni, anyakönyvezés ügyben, utána kérelmezni kell valahol (bocs, de a pontos helyet azt meg kell keresned, mert én régen tanultam a pontos anyakönyvezési formulákat), vagy a KE-i hivatalban, vagy ott, ahol most ezzel foglalkoznak.
Elfogadható, lehet, hogy neked szép is; nekem nem tetszik, de ez mellékes.
Én szeretem a különleges neveket, mi is ritka de nem borzadály nevet választottunk. Amúgy ennyi erővel minden névbe bele lehetne kötni...meg egy magyar nevet is ki lehet figurázni, szóval ez mind1.
Szerintem ha neked tetszik és a párosodnak adjátok ezt, sokkal jobb mintha lenne egyj Fahéj, Cseresznye vagy Allegra (én úgy tudtam, h ez gyógyszer név de benne van az MTA-ba, amikor válogattunk mi jókat nevettünk a párommal:) )
8.vagyok , picit változott a véleményem. Visszaolvastam a korábbi válaszomat, és már nemigazán értek egyet vele. :)
Adhatod itt Mo-n is, rendes név, rendben van. Most pl mondjuk eszembe se jutott a Karesz pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!