Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan találmányokat...

Mondanátok olyan találmányokat, amiket fekete tudósok találtak fel?

Figyelt kérdés
Vagy mondanátok híres fekete tudósokat?

2019. aug. 18. 12:03
1 2
 11/14 Zsálak Göcsök válasza:
71%
Az egyenesen vágó ollót Fekete Tamás találta fel. Az interneten találtam mostan. [link]
2019. aug. 18. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

De tökjó, hogy itt a sok proli fikázza azt a kevés fekete tudóst is aki volt, és van, közben ők személy szerint jó esetben egy érettségivel rendelkeznek, neadjisten egy OKJ-val.

És a fene nagy fehér őshun-szittya vérüktől büszkén fikázzák azokat is, akiket amúgy a büdös életben nem érnek be tudományos ismeretek tekintetében, vagy hírnév tekintetében.

Kedvencem a 9-es hozzászóló:

" de tudtommal neki sincs túl sok találmánya, szimplán csak asztrofizikus és híres ismeretterjesztő a témában"

Szimplán csak...

Szeretne ő is ilyen "szimplán csak" asztrofizikus lenni...

Imádom amikor olyanok játszák a megmondóembert, akik már egy deriválástól homlokon fosnák magukat, de azért ők mindent IS (!) jobban tudnak

Amúgy mi miatt lett lepontozva az 5-ös és 6-os válaszom?

A sok szakmunkás őshun-szittya übermensch-t zavarja hogy egy afrikai felmenőkkel rendelkező nő 50 éve olyan számolásokat tudott megcsinálni papíron, amiket ezek együtt se tudnának soha?

2019. aug. 18. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy a megfogalmazásom, lenézőnek tűnt, nem annak szántam, mivel a kérdező találmányokat kért én pedig csak tudóst tudtam mondani ezért fogalmaztam úgy ahogy.

(9-es voltam)

Ami pedig a deriválást integrálást egyéb ilyen szarokat illeti, volt hozzájuk szerencsém.

2019. aug. 18. 14:27
 14/14 nemaRendőrség ***** válasza:
0%
Valószínüleg több hivatkozás van a tudományos cikkeimre mint a legtöbb afrikai országnak, de igen buta proli vagyok..
2019. aug. 18. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!