Mondanátok olyan találmányokat, amiket fekete tudósok találtak fel?
De tökjó, hogy itt a sok proli fikázza azt a kevés fekete tudóst is aki volt, és van, közben ők személy szerint jó esetben egy érettségivel rendelkeznek, neadjisten egy OKJ-val.
És a fene nagy fehér őshun-szittya vérüktől büszkén fikázzák azokat is, akiket amúgy a büdös életben nem érnek be tudományos ismeretek tekintetében, vagy hírnév tekintetében.
Kedvencem a 9-es hozzászóló:
" de tudtommal neki sincs túl sok találmánya, szimplán csak asztrofizikus és híres ismeretterjesztő a témában"
Szimplán csak...
Szeretne ő is ilyen "szimplán csak" asztrofizikus lenni...
Imádom amikor olyanok játszák a megmondóembert, akik már egy deriválástól homlokon fosnák magukat, de azért ők mindent IS (!) jobban tudnak
Amúgy mi miatt lett lepontozva az 5-ös és 6-os válaszom?
A sok szakmunkás őshun-szittya übermensch-t zavarja hogy egy afrikai felmenőkkel rendelkező nő 50 éve olyan számolásokat tudott megcsinálni papíron, amiket ezek együtt se tudnának soha?
Bocs hogy a megfogalmazásom, lenézőnek tűnt, nem annak szántam, mivel a kérdező találmányokat kért én pedig csak tudóst tudtam mondani ezért fogalmaztam úgy ahogy.
(9-es voltam)
Ami pedig a deriválást integrálást egyéb ilyen szarokat illeti, volt hozzájuk szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!