Van itt olyan, aki volt börtönben, fegyházban, fogházban és rendőrségi fogdában? Melyik milyen volt?
Fogdában voltam egy péntek délutántól a rákövetkező hétfő délelőttig. Nem vagyok bűnöző, szabálysértési őrizetbe vettek.
A fogda borzasztó igénytelen hely, nem kívánom, csak az igazi bűnözőknek.
Egyébként ugyanúgy bánnak egy szabálysértés miatt fogva levő emberrel, mint egy bűncselekmény miatt őrizetben levővel: bilincsben, pórázon hoztak-vittek.
Ha depressziós vagy,nyugodtan írj nekem privátban és megadom a rokonom telefonszámát,aki pszichológusként dolgozik! Ő tud neked segíteni ebben!
Ami a betegséget illeti. Amennyiben gyakran vagy beteg, szedj minél több D és C vitamint, tudd meg a lelki okokat is és rendezd,ha van! Konzultálj az orvosoddal,hidd el,biztosan ellát majd néhány jó tanáccsal! Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt! Sportolj sokat(nem tudom, sportos életmódot élsz-e vagy sem)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!