Depressziós/magányos Gamer csoport?
Hali, tudtok ilyen csoportot, ha nem, hol lehetne ilyen embereket keresni, akik neten töltik az idejüket?
Egyedül kezd unalmas lenni :)
Hát figyelj én lolozok már nagyon lassan 3 éve.Első két évben nem voltam hajlandó játszani senkivel,éltem a valóságban a szociális életet aztán idővel egy csomó kamu barátom lett a valóságban és egyre több időt fektettem a lolba(248lvl)
Én egy csomó fiúval játszom a JÁTÉKOT,mert lányokkal nehezen találkozom,olyannal aki hajlandó barátkozni és mondjuk nem meleg és bunkó (nem vagyok homofób de már 3 ilyennel is találkoztam)
A srácok akikkel játszok szigorúan haver szintet tartok,egyikkel sem flortolok ,rendes barátok vagyunk.(én sem vagyok meleg xd)
Úgy vagyok vele hogy egy játék és mindegy kivel játszom,próbálok új embereket megismerni a magam antiszociális módján.
Ha egy illető már tényleg túlzásokba esik akkor azt tiltom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!