Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire költenétek el egy lottó...

Mire költenétek el egy lottó főnyereményt?

Figyelt kérdés
Titokban tartanátok a környezetetek előtt, hogy mennyi pénzhez jutottatok hozzá? Mi lenne az első lépés azután, hogy átutalták a pénzt? Legyen a képzeletbeli összeg mondjuk 1 milliárd forint.

2019. aug. 11. 12:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
53%
Most én azt nem értem, hogy aki lepontozza a válaszokat, az mi a fenéért teszi? :D Mi a 'nem hasznos' egy ember saját vágyaiban?
2019. aug. 11. 20:33
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Először is kb. felét elraknám megtakarításnak.

Adnék 1-1 nagyobb összeget a szüleimnek, nagynénémnek belőle.

Vennék 2 lakást, az egyiket kiadnám, a másikba én költöznék, és még 2 autót (nem luxusautóra értem).

Befizetném magunkat valami szuper nyaralásra.

Nem verném, herdálnám el. A munkámat se adnám fel, mert szeretem.

2019. aug. 12. 10:55
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Közeli családtagokon kívül mást nem avatnék be. Nekik adnék belőle. Vennénk egy nagy családi házat egy nagyobb város kertvárosi részén. Néhány utazás beleférne, 1-2 helyre jótékony céllal adnék még. Egy részét befektetném, de lenne olyan is amihez nem nyúlnék ha esetleg a befektetés kudarcot vallana.

De amúgy lehet hihetetlen de nem vagyok olyan aki ekkora összeg mellett is csak elszórná.

2019. aug. 16. 15:27
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szórnám el, befektetném. Élnék a hobbijaimnak, amihez pénz kell, pl: utazgatnék. A szüleimnek és a legjobb barátaimnak elmondanám és szívesen támogatnám őket anyagilag. Egyik barátnőm és az unokatesóim rosszabb körülmények között élnek, mint az én családom, nekik biztosan segítenék azzal, hogy lakást vennék a számukra, az meg legyen az ő döntésük, hogy beköltöznek-e, vagy esetleg eladnák és elszórnák... emiatt pénzt nem adnék rokonoknak se, csakis ingatlant. Amúgy szeretem a munkám, de szívesen lennék ingatlanos. Olyan cégben, ahol megveszik a lakásokat/házakat, majd felújítják és eladják. Nekem nagyon tetszene!
2019. aug. 26. 10:17
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

- Pszichológusra

- Sport eszközökre (kapásból 200 millát el tudnék most erre költeni, de magyar fizetésből élek és 80 ezer forintos montival járom a hegyeket)

- Autóra

- Lakhatásra

- Szülőkre, az ő lakhatásukra, gyógykezelésükre

- Befektetésekre

- jó ügyvédre, aki visszaperli azt, amit elvettek tőlem jogtalanul (nem érdekelne a pénz, de az igen, hogy megbűnhődjenek azok, akik milliókkal loptak meg)

- Valószínű külföldre költöznék egész családdal.

2019. aug. 28. 20:52
 36/38 anonim válasza:
28%

Igaz ,hogy en meg sosem nyertem lotton, sot, semmilyen szerencsejatekon, de szuleim osszvagyona (ingatlanok,epuletek,stb.) joval meghaladja a fent emlitett osszeget. Tobbszorose.

Nem magyar az anyanyelvem, ezert elnezest az esetleges hibakert, nem Magyarorszagon elek.

Hogy miert irom le ezt ide, azt kesobb meglatod.

Jomagam mar 3 eve kulon elek, es szuleim soha nem kotottek az orromra a vagyoni allaspontjukat, kevesett beszelgettunk egesz eletemben veluk

Egy valamit azonban megtanultam toluk. Soha ne verjem nagy tobra, mert nincs az a penz amit nem lehetne elkolteni.

Aki azt irta itt, hogy szuleinek es esetleg rokonainak adakozna belőle ,az a fajta ember, akinek egy evig tartana a nyeremeny. Ezt idovel talan belatjak.

Aki pedig azt, hogy titkolna ezt szeretteivel, csaladjaval, hosszu ideig, az igen naiv mentalitasu.

Egy olyan ovodáshoz hasonlítanám, akinek egy tizenket hengeres terepjarot adsz, hogy vezetgessen.

Sajat maga emesztese reven pusztul el.

Ilyenkor kell az ember melyen maga ele nezzen, hogy valojaban milyen is belulrol.

Kepes lenne a vagyoni ertekeket elsobbhelyre hozni a

szellemi javaknak.

A penz az ordog szeme.

Akar hiszitek akar nem, en semmivel sem vagyok boldogabb egy atlag europai embernel, aki naprol napra él.

Attol, hogy nyersz 1 milliard forintot az eleted alapvetoen nem fog megvaltozni.

Egzotikus nyaralasokhoz NEM kell milliomosnak lenni .Unoka ocsem aki mellesleg Magyarorszagon el, sajat keresetebol sporolta ossze 1 ev alatt azt osszeget, amivel 2 hetet egy azsiai orszagban toltott télen.Nem luxusszallodakban, termeszetesen

Ahhoz, hogy legyen lakasod megint nem kell milliard, egyaltalan.

Az ingatlan amiben egeszen tavalyig eltem osszege 10 millio forint.

Tovabba, egy 2002-es volkswagent vezetek a mai napig.

Megtehetnem, hogy a legnagyobb, legujabb Mercedest vegyem meg most rogton a szalonbol, de nem fogom.

A szerenyseg es a lelki nyugalom a legnagyobb gazdagsaga a csaladomnak is ergo nekem.

Irhatnek meg ezernyi oldalt, ertsetek meg emberek, hogy nem a penz a lenyeg. Minel jobban hajtasz ra, annal jobban fog elkerulni.

2017 ben elvesztettem egy kedves baratomat.Ongyilkos lett.Belekerult a mokuskerekbe, anyagiak miatt foleg.

Csinald azt ,amit szeretsz,tehetseged van benne, es meg fog segiteni a Sors, es ne almodozz a lehetlenekbe.

Kepes vagy ra.

2019. szept. 2. 21:02
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Jól megírtad, de nem létezik városban 10 milliós ingatlan, ami alkalmas lakhatásra.

Amikor azt írtam, autót vennék, bizony olyan autóra gondoltam, amin van kérek, van benne motor, és fék, nem a cigó medzsóra, hanem egy - h vektrára, vagy egy transitra, amibe befér 4 bringa és 4 ember egyszerre. Amikor azt írtam, hogy házat vennék, akkor szűk 50 milliósra gondoltam, ami nem luxus, hanem 80 nm, 2 kocsi beállóval, esetleg garázs +p.8 misi, tűzrakó hely, 2 fa, ennyi. Ezt 50 misi alatt max tanyán kapod meg. Használtan egy jó, max 8 éves enduro gép 3000-3500 euró. Örülök, hogy az unoka tesód képes luxus utakra. Én minden évben azt nézem, miből vegyek még vissza. Pl könyvre már nem költök, le kalózkodom, azzal éves százezrer meg tudok spórolni. Moziba nem járok, kiállításra sem. Kaja mindig kiszamolva, van, még most is, hogy inkább nem eszem egy nap, hogy spórolt pénzem legyen. És még így is mínuszban vagyok. Nyaralni 10 éve nem voltam.

Szóval közelről sem az uncsi tesód az átlag magyar, akivel összevetsz engem is.

Anyám a fogait nem hajlandó megcsináltatni, a bejárati ajtó is csak dísz a lakásán,mert annyira vacak... Szóval bizony vannak, akiknek jelentős terheket vesz le a válláról egy induló tőke.

Szarul élni most is tudok. És nem lesz rosszabb, ha nagy pénz áll a házhoz. Nem fogok 40 éven át nadrágszíjjal való spórolás után tékozlóan élni, de boostot adok az életemnek. Végre lesz szabadidőm, végre törődhetek az álmaimmal. Nem egy tanár hagyja ott az állását, mert nem él meg abból a pénzből és megy más szakmába. Közben sír az ország, hogy gyenge a tanári színvonal.

A parlagfű milliók életét teszi nehezebbé, de kihúzni, csak néhány holtkóros húzza ki, akiket a társadalom megvet, pedig ők hősök.

Tudod, vannak olyan helyek, ahol a pénz tud változást hozni az ember életébe. Nagyon sok!

Azért, mert veszek ingatlanokat és használati jogot adok rá ismerősöknek, a befektetés duplán terül meg: ismerős foglalkozik a házzal, és nem kell időt szánni rá, az értéke nem romlik. Az ismerős magának milliókat spórol és tud jobb életet biztosítani környezetének. Amikor költözni akár, kiadom, eladom, máris pluszban vagyok mind anyagilag, mind emberileg.

2019. szept. 3. 10:21
 38/38 anonim válasza:
Én a skandináv lottón játszom, tehát eleve nem számítok milliárdos összegekre. Egy pár évig nem csinálnék semmit, nem szólnék senkinek. Olyan 5-6 év után, amikor már belejöttem a szakmába és megtanultam a barátnőm anyanyelvét, szólnék neki. Közösen néznénk magunknak egy házat vagy itthon, vagy az ő országában. Ami ezen felül maradna, abból pedig berendeznék magamnak egy állatorvosi praxist. Ha pedig ezen felül is maradna, azt félretenném, esetleg utazásokhoz kiegészítésnek felhasználnám.
2019. nov. 15. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!