Mire költenétek el egy lottó főnyereményt?
Nagyrészt ingatlanokra költeném. Itthon vennék 2 lakást Budapesten, az egyik magamnak, a másikat a nővéremnek. Egy családi házát a bátyámnak vidéken a szülővárosunkban. A szüleimnek és a nagyszüleimnek pedig annyi pénzt, hogy ne kelljen többet dolgozniuk részmunkaidőnél (annyit akarnának, meghalnának munka nélkül).
Emellett vennék egy lakást Hollandiában és az ottani tanulmányaimra és megélhetésemre fordítanám a pénzt. A maradékot pedig megpróbálnám beforgatni valami biztonságos és jövedelemező dologba.
Pár milliót az elején lehet elszórnék ruhákra, utazásra, laptopra és hasonló dolgokra, de utána megpróbálnám visszafogni magam és beállni egy kényelmes középosztálybeli életszínvonalra.
Hát először is bevennék egy nyugtatót ha így történne. Utána vennék egy korrekt lakást legjobb barátomnak, hogy ne egy lyukban kelljen élnie.
Utána vennék egy normális számítógépet, és ruhákat.
Megműttetném a szemem, hogy ne kelljen többet szemüveget hordanom.
Visszafizetném a tartozásomat.
23F
Nem lehet. Na és?
Attól még elképzelni szabad, nem? Vagy már fiktív helyzetek elgondolása is tilos szerinted?
Nem tudom, mit kezdenék annyi pénzzel. A befektetés jó ötlet, biztos arra indulnék el én is, illetve elhagynám az országot. Már csak az éghajlat miatt is, kezd túl meleg lenni, északabbra mennék. Egy biztos: elhamarkodott döntést nem hoznék és nem verném nagydobra se.
Titokban tartanám. Az első lépés az lenne, hogy elmennék egy pár napos vásárlókörútra és ami megtetszik, azt megvenném. Nem milliós dolgokra gondolok, csak hogy nem nézném hogy mittudomén 50 ezerbe kerül egy felső, ha épp megtetszik. Csak az érzés miatt.
Aztán ingatlanokat vennék befektetésnek. Jótékonysági célra is adnék belőle. Utaznék.
Kérdés, hogy az ilyet mennyire lehet titokban tartani... én szívem szerint ezt tenném, és a családomnak sem mondanám el, mert elég felszínes a kapcsolatunk... de sztem úgyis lesz, aki rájön, mert nyilván nem ülnék a pénz nagy részén, meglenne annak a helye.
Mit csinálnék belőle?
1. Vennék egy jó helyen levő, jó beosztású lakást, és azt a nulláról rendezném be (van elképzelésem, hogy rendeznék be egy lakást, de a mostani nagyon nem úgy van berendezve, mert nincs arra keret, hogy minden szekrényt stb.-t lecseréljek)
2. Rendbehozatnám a fogaimat teljesen
3. Végleges szőrtelenítés
4. Arc- és testkezelés (mostanában eléggé kipattogzott a bőröm)
Ez, ami eddig biztos. A maradék egy részét befektetném, ehhez keresnék szakértőt... meg le is kötnék valamennyit. Biztos utaznék is belőle. Meg lehet, elindítanék valami vállalkozást vagy elkezdenék írni egy könyvet álnéven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!