Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mostani kutyabántalmazásos...

A mostani kutyabántalmazásos nőt a fogdában elvileg péppé verték a fogdában. Velem van a baj, ha én ennek a hírnek nagyon-nagyon örülök, és örülnék neki, ha tényleg igaz lenne?

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 11:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Tudom,hogy nem nekem címezted,de ha előttem állna a nő,akkor kínozni vagy megölni nem tudnám,de visszakézből egy akkora sallert tudnék neki adni,hogy kiköpné legalább az egyik fogát vagy az orra helyzete változna egy kicsit.Utána viszont lelkiismeretfurdalásom lenne.De nem akarná az a nő,hogy megüssem.Rossz lenne szegénynek.Te annyira vehemensen véded azt a gyilkost,hogy felmerült bennem a kérdés.Rokona vagy talán?
2019. aug. 8. 11:59
 22/35 anonim ***** válasza:
46%
Elvileg az ember nem osztonleny. Ha te ugyanazt tennéd vele, amit ő tett az állattal, akkor te nem ember vagy, hanem osztonleny. A szemét szemért elv meg sosem volt embert az állatkert, de ne zavarjon. Szeretem, imádom a kutyámat, de nem ölnék érte. A gyerekemért, páromért elso, elvakult dühömben talán. De nem vagyok még véletlenül se halabuntetes parti. Sokkal nagyobb büntetés bezárása lenni hosszu évekre, mint megszabadulni fájdalommentesen mindentől egy pillanat alatt. Ha szerinted ez a jó, akkor költözzön valamelyik arab országba, ott még élnek a saria törvények. A válaszodat nem vagyok kíváncsi, te debil, ahogy engem szólítottal, a kérdést törlöm a listámról.
2019. aug. 8. 11:59
 23/35 anonim ***** válasza:

Felőlem, nem tudom sajnálni. Nem is akarom sajnálni.

Szívem szerint, mind az állat mind az ember bántalmazásokra/gyilkosságokra sokkal súlyosabb büntetést szabnék ki. Egy szúrás, és élhetőbbé válik a bolygó.

2019. aug. 8. 12:06
 24/35 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

#22: oké, akkor vegyük úgy, hogy büntetés a bezártság. A mostani rendszerben a börtönben még a kaját is dietetikusok mérik ki, akik ügyelnek rá, hogy minden tápanyagod meglegyen. Kényelmes fekhelyed van, lehúzható vécéd, tisztálkodási lehetőséged, ésatöbbi.

Akkor csináljuk úgy, hogy összezárnak egy fedetlen helyre 100+ másikkal, ahol a saját ürülékedben, tisztátlanul kell létezned, és kapsz naponta 1 kiflit meg 1 liter vizet, hogy ne halj meg. Legyen az, hogy a rendszer által büntetésre ítélt embereknek így kell eltölteni X évet. Máris jobban hangzana.

2019. aug. 8. 12:16
 25/35 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, igen, hogy a börtönök gyakorlatilag felszereltebbek és modernebbek, mint a kórházok és a kollégiumok.
2019. aug. 8. 12:23
 26/35 anonim ***** válasza:
Börtönben mindenkit megvernek aki gyenge. Az ilyen kegyetlen embereket meg föleg ha megtudjàk mit tett. Úgyhogy biztos igaz a hir. Szerintem is megérdemelte. Nincs veled semmi gond.
2019. aug. 8. 12:32
 27/35 anonim ***** válasza:

Elítélendő a nő... csak úgy mint te...

azt hiszed egy oldalunk állunk, miközben a nő oldalán állsz, és olyan dolgot tennél meg, amit látszólag megvetsz, de ugyanakkor mégsem?

Ezért nem vagy hiteles. És az ilyen ember nem az életet tiszteli, hanem egyéb ego érzekmekből fakadó bíráskodásba bukik bele. Ahogy te is belebuknál, ha tényleg megtennéd, amit.

2019. aug. 8. 15:14
 28/35 anonim ***** válasza:
39%

"A kérdező kommentje:

Nem, nem érdemel bíróság által. Én tiszta szívből mondom, hogy ugyanazt megcsináltam volna, mint ő a kutyával: rákötni a teherautóra, és vezetni az autót, amíg kínok kínja közt meghal." Őőőőő, ha jól értem, épp írásba adtad, hogy egy fikarcnyival se vagy jobb ember annál a nőnél. Grat'

2019. aug. 8. 15:47
 29/35 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, miért is szeretsz Istent játszani mások életében, elárulnád?
2019. aug. 8. 15:56
 30/35 anonim ***** válasza:
23%

Tehát belőletek semmiféle indulatot nem váltott ki amikor megnéztétek a videót, brutálisan megkínozta, megölte szerencsétlen védtelen állatot, és még azt is mondja a végén hogy egyáltalán nem sajnálja?

"Elítélendő a nő... csak úgy mint te..."

"fikarcnyival se vagy jobb ember annál a nőnél"

Nem létezik hogy ennyi sötét degenerált idióta éljen ebben az országban, komolyan...

2019. aug. 8. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!