Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mostani kutyabántalmazásos...

A mostani kutyabántalmazásos nőt a fogdában elvileg péppé verték a fogdában. Velem van a baj, ha én ennek a hírnek nagyon-nagyon örülök, és örülnék neki, ha tényleg igaz lenne?

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 11:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
43%
Nincs veled semmi baj. Engem nem érdekel az erkölcshuszárok álszentségeskedése, az összes állatkínzót húznám fel a lámpavasra. Tárgyalás nélkül.
2019. aug. 8. 11:31
 12/35 A kérdező kommentje:

"Na és akkor te pontosan mivel is vagy jobb nála?"

Abban, te debil, hogy nem bántalmazok olyan embert, vagy állatot, aki előtte nem tette meg mással ugyanezt. Kíváncsi vagyok, hogy ha a nő a te valamelyik szeretted (legyen akár ember, akár állat) hasonlóképpen kínozta volna, akkor is ilyen higgadtan írogatnál.

Ez vonatkozik a "BíRóSáG fElAdAtA" kommentelőre is

2019. aug. 8. 11:37
 13/35 anonim ***** válasza:
28%

Hogy mitől különb?

Mrgválaszolom neked #11-es.

Hogy míg a nőnek nem volt semmi motivációja,a színtiszta gonoszságon kívül,addig a kérdezőnek,aki mélyen érezhet az állatok iránt,meg van.

Viszont nem hallottam ezt a hírt.Valaki nagyvonalakban elmondaná,mi is történt?

Én nem tudnék senkit sem megkínozni,viszont fantáziálni nem bűn.Minden normális ember fejében ott van ilyenkor a gondolat.Mégcsak belegondolni is rossz,hogy vannak,akik hallják ezeket a híreket és hidegen,ridegen csak megvonja a vállát és kijelenti,hogy majd a bíróság ítélkezik.Brrr....Engem ettől kiráz a hideg.

2019. aug. 8. 11:37
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Ne hagyd, hogy a haragod eltereljen az igaz útról.
2019. aug. 8. 11:40
 15/35 anonim ***** válasza:
Avval is maximálisan egyetértek,hogy a pénzbüntetés egyszerűen nevetséges és nem is elégséges büntetés.Az olyan ember,aki képes ezt megtenni egy védtelen állattal,az egy emberrel is meg fogja tudni tenni.Ez tény.Nem lesz semmi gát,ami megakadályozná abban,hogy később majd egy emberrel is megtegye.Evvel vitatkozzatok.Nem fog menni.
2019. aug. 8. 11:41
 16/35 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
75%

A Road - A hatodik című számában van egy sor:

"Aki életet vesz el, cserébe a sajátjával fizessen érte!"

Ennek igenis meg kéne valósulni, ki is fejtem, miért.

Egy gyilkos ma Magyarországon kap 10-25 év börtönt, jó eséllyel fegyházban kell letöltenie. Mi fog történni? Bevonul, kapja a napi 3x étkezést, fűtenek, mosnak, takarítanak rá, tévézhet, kondizhat, sportolhat, tanulhat, olvashat. Jogában áll érintkezni a külvilággal, mi több (!!!), havonta egyszer jogosult ún. szexuális látogatásra, ami azt jelenti, hogy a társa, ha van neki, bemehet, és létesíthetnek szexuális kapcsolatot egymással. Ez így tényleg igazságszolgáltatás? Azzal "büntetjük" azt az embert, aki kioltotta egy másik életét, hogy azon kívül, hogy nem mászkálhat szabadon az utcán, gyakorlatilag mindene megvan...?

Majd, miután letöltötte a büntetését, kiengedik. Szerintetek egy olyan ember, aki másfél-két évtizedet tölt a börtönben, ráadásul (a gyilkosságból fakadóan) jó eséllyel mentálisan labilis, vissza fog illeszkedni a társadalomba? Tegyük fel, hogy az illető egy hozzád közel állót ölt meg; amikor kiengedik, te nyugodtan vásárolgatnál mellette a boltban, vagy iszogatnád a kávédat egy cukrászdában, mikor ő is ott van?

Személyes példám, hogy kirabolt az utcán egy illető. Persze feljelentettem, és kiderült, hogy gyilkosságért már ült 19 évet; valamint az én ügyemen kívül még 8!!! másik ügy volt a nyakában. A városunkban a rendőrök gyakorlatilag rettegtek tőle, egy 120 kilós, 2 méteres izomagy volt, az autók szélvédőjét puszta kézzel verte be, ha olyan kedve volt. EZT csinálta vele a börtön: nem megjavult, hanem csak megerősödött, aztán kijött, mint egy császár, és rettegésben tartotta a környéken élőket.

Száz szónak is egy a vége, fel kell tenni a kérdést magatokban, hogy mennyit ér egy ember élete. Hogy egyszerűbb legyen, gondoljatok arra, hogy valamelyik szülőtöket ölik meg kegyetlen módon! Elégtétel érte a 15-20 év? Szerintem nem.

Ebben az esetben az állat ráadásként SENKINEK nem ártott. Igenis vissza a halálbüntetést, de legalább a kínzást a kényelmes kis börtönök helyett...!

2019. aug. 8. 11:44
 17/35 A kérdező kommentje:
Ha másfél évtizedet töltene börtönben, még sokkal jobb lenne, mint az, hogy kap egy pénzbüntetést, nagyon max 1 évet. Mert ugyebár egy állat élete nem ér korántsem annyit a magyar jogszabály szerint, mint egy emberé. Pedig számomra ennek a nőnek az élete annyit sem ér már, mint egy csótányé.
2019. aug. 8. 11:53
 18/35 anonim ***** válasza:
72%

#12:

Figyu, kisgyerek, hiába pattogsz itt, mint kukorica a mikróban, te is csak olyan fotelhuszár vagy, mint a youtube-os kommentelők: "Hööö há' én ezt mög azt csiná'nám ezzel a rohadt *****-val", aha, ha ott állna előtted ez a "hölgy", semmit nem mernél csinálni vele, elhiszed? Erről ennyit.

19/35 anonim ***** válasza:
38%
Ha bármi okból földobná a pacskert, ha marginális mértékben is, de javítaná az emberiség génállományát.
 20/35 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy én nem kínoznám, egy szuri, és fájdalommentesen jobblétre szenderülne.
2019. aug. 8. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!