Jó napot vagy jó napot kívánok? Viszlát vagy viszontlátásra?
Figyelt kérdés
Tényleg bunkóság ha csak rövidítve köszön az ember. Sokan allergiásak erre?2019. aug. 4. 14:24
1/7 anonim válasza:
Én ezt még soha nem tapasztaltam. Soha nem ért atrocitás, bármelyiket használtam is. Szerintem aki ezen kiakad, annak baj van a fejével.
2/7 A kérdező kommentje:
A volt tanárom mondta mindig hogy nem illik.
2019. aug. 4. 14:33
3/7 anonim válasza:
Ha privát használod, akkor mindegy, ha hivatalos helyen, akkor mindig a teljes formát illik használni.
4/7 anonim válasza:
Kamaszkoromban egyszer köszönni akartam a tanáromnak úgy, hogy "Jó napot!", de elcsúszott a hangom és csak annyi jött ki, hogy "'pot" :D
Na akkor bitangul le lettem szidva.
5/7 A kérdező kommentje:
😂
2019. aug. 4. 14:56
6/7 anonim válasza:
Elvileg úgy illik, hogy: jó napot kívánok!
Meg: Viszont látásra!
Ismertem olyanokat akik allergiásak erre, meg sok helyen nem illik csak egy jónapottal köszönni. Vannak napok amikor nekem is nehezemre esik normálisan köszönni, akkor marad a "jónapot!" :D
7/7 anonim válasza:
aki ezen allergias, az szarjon sunt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!