Nem vagyok igazi fiatal, ha nincs tetkóm, piercingem, nem cigizek, iszok, és nem járok sehova?
És én hol írtam, hogy feltétlen legyen szétszúrva és varrva meg bsszon be nonstop?
Arany középút.
De ha valaki csak otthon ül és netezik, azért az nem túl izgalmas élet.
Szoktam inni - nem vagyok alkesz. De vannak vicces történeteim, amiket el tudok mesélni és az embereket szórakoztatni vele, van kapcsolódási alap másokkal, akiknek szintén vannak vicces történetei.
Van tetkóm - saját magam számára egy emlékeztető, egy jel, amiből erőt merítek a legsötétebb óráimban. Nem érdekel mások véleménye, a tetoválás nekem szól.
Nincs piercingem, de egy időben akartam. Nem vetem meg feltétlen azokat, akiknek van. Ugyanis nem jelent semmit.
El szoktam néha menni moziba, kávézóba, és kulturált ivóegységekbe is, ahol lehet csocsózni és társasozni, beszélgetni idegenekkel anélkül, hogy szét hánynánk magunkat a túl sok piától, mert mindenki tud mértéket tartani.
De úgy tűnik az itteni emberek csak feketében vagy fehérben tudnak gondolkodni. Pedig egyik véglet se jó.
Honnan tudjátok, hogy ő jó ember, csak mert nincs tinta a bőre alatt? Attól még lehet, hogy szemetel, lányok alá nyúlkál vagy csak gyűlöli őket, lehet rosszindulatú, pletykás, lenéző, okoskodó, agresszív, irigy...
Ezt úgy írom, hogy amiket leírt, mind igazak rám is, na de ettől nem vagyok földre szállt angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!