Miért mondják már tizenévesek esetében is azt, hogy egy kapcsolatban alap a szexualitás?
11-12 évesek is járnak már egymással, de még az óvodások is, most akkor nekik is szexelniük kéne vagy mi? Ez most egy mostani kérdésről jutott eszembe.
Ha rossz a kategória, akkor bocsi.
Felnőtteknél sem alap. Van, akik egyáltalán nem kívánják az ilyesmit, és ez mindenkinek a magánügye a párjával, nem pedig olyasmi, amit mások döntenek el. Egy párkapcsolatban egymás tisztelete viszont ténylegesen alap (lenne), mégis a párok felére nem jellemző.
A szexualitás abszolút olyan dolog, hogy nem minden ember vágyik rá, és ha közösen meg tudnak erről egyezni, akkor minden ok, függetlenül attól, hogy a közös megegyezés szerint lesz-e vagy nem szexualitás a kapcsolatban..
#7 Ezt ne csak nekem mondd kérlek, hanem annak is, akinek meg alap. Ő is mit foglalkozik más életével? Ahogy írtam is, majd a 12-14 éves eldönti, hogy akar-e szexelni vagy sem. Nekünk ebbe semmi beleszólásunk nincs, max. a szüleinek.
Egyébként #2-es neked teljesen igazat adok. Felnőttek esetében sem alap. Ők is majd eldöntik ketten és nem más.
#9 Na ja, mert pont az a 12 éves érett, aki szexel. Szerintem ez pont fordítva van, de mindegy.
És szerintem semmi gond nincs azzal, ha egy 12 éves párkapcsolatban van, ha tudja a határokat. Ami mondjuk manapság elég ritka.
#13 Mit miért kérdeztem? Mi zavar engem? Komolyan nem értem néha mit miért írsz.
Ehhez most semmi köze annak, hogy felgyorsult a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!