Ti elmennétek egy ilyen esküvőre?
Párom egyik legjobb barátjának a testvére nősül. Párom is kapott meghívót, ezzel együtt én is. A gond viszont csak az, hogy a vőlegénnyel maximum 2x, ha találkoztam, a menyasszonyt egyáltalán nem ismerem. A párom és a vőlegény sincsenek olyan nagy baráti viszonyban, nem is értem egyébként a meghívást. Én személy szerint nem szeretnék olyan embert látni az esküvőmön, akit még életemben nem láttam.
A másik gond pedig az, hogy péntekre tették, mindketten dolgozunk, szabit nem tudunk kivenni, így kb lemaradunk a fél esküvőről.
Párom menni akar, én viszont valahogy iszonyatosan kínosnak tartom, hogy egy csomó idegen előtt kell majd jópofizni.
Gondolkozz!
Ingyen kaja. Ingyen pia. Új emberek. Én tuti nem hagynám ki!
Miért ne?
Örülnék neki ha csak így meg hívnának.
Új emberekkel találkozás és ismerkedés.
"Gondolkozz!
Ingyen kaja. Ingyen pia. Új emberek. Én tuti nem hagynám ki!"
Azért ez nem így van. Baromira nem ingyen.
Szerintem is menj el, ha másért nem, azért, hogy elkísérd a párodat, aki szeretne menni.
„Én személy szerint nem szeretnék olyan embert látni az esküvőmön, akit még életemben nem láttam.”
Nem érdekes, hogy te a saját esküvődön mit szeretnél, ez az ő esküvőjük, nyilván azért hívtak meg, mert szeretnék, ha te is ott lennél.
„Párom egyik legjobb barátjának a testvére nősül…”
Gondolom a párod barátját ismered. Vagyis lesz már legalább egy ember, akit ismerni fogsz ott. Nem kell értened, miért hívtak meg titeket, nyilván megvan rá az okuk. Mondok egy példát: nemrég minket is meghívott a társaságunkból egy srác az esküvőjére, akivel jóban vagyunk, de azért nem igazán közeli barát, így nekem is kicsit fura volt, miért pont minket hív. Az esküvőn döbbentem rá, hogy a helyzet az, hogy nincsenek igazán közeli barátai, és minket nagyon bír. Még nálatok is kiderülhet hasonló akár. :)
Azért az az ingyen kaja meg ingyen pia nem feltétlenül igaz. :D
Illik beleadni a menyasszonytáncba vagy nászajándék helyett pénzt adni. Ha ketten mentek, akkor egy húszezres a minimum, amit ilyenkor "elvárnak".
Egyébként beszéld ezt meg a pároddal és támaszd alá ész érvekkel, lehet ő is meggondolja magát, tényleg felesleges a felére odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!