Magyarországon miért össznépi sport a panaszkodás?
10-es hiába mondod kicsit jobban tudom a tesóm is mesélte.
Kint lakik,mindenki szépen él,semmi se kritizál,élnek mint Marci hevesen.
Minden rendben működik minden,ül minen ahogy kell,minden szépen rendszerezett,nincs ez a gusztustalan irigység,rinya,siránkozás,kifogások sincsenek.
Te mennyit laktál külföldön mennyi évet?
Azért nem válaszolok, mert egyrészt általánosítás, másrészt naponta felteszik ugyanezt a kérdést, kissé átfogalmazva, itt-ott kikozmetikázva.
De ha mindenáron kell a válasz:
Azért, mert Európa szinten pocsékul élnek a magyarok, és a sok stressz és idegeskedés sok panaszkodással és irigykedéssel jár.
Nem laktam külföldön, de rendszeresen beszélgetek évek óta több országból ismerősökkel, akik viszont igen.
És nekik jobban hiszek, mint egy anonim oldal anonim válaszadójának a testvérének.
,,Azért, mert Európa szinten pocsékul élnek a magyarok, és a sok stressz és idegeskedés sok panaszkodással és irigykedéssel jár."
És erről kitehet akkor?
Miért nem tesznek érte akkor?
Érdekes nálunk matekos analfabéták sajnos,nyelvekből is kb. a béka s_gge alatt vagyunk.
Nyugaton már a 8 éves minimum beszéli az angolt az anyanyelvén túl.
Nem képzik magukat az emberek ezt látom,egy szalmaszálat nem tesznek arrébb.
Ismétlem tisztelet a kivételnek.
Románok,lengyelek miért állnak sokkal jobban nálunk már?
Ott ahol kb. 90 éves elején kaja sem volt.
Azért, mert volt pár száz év a történelmünkben, amikor azt sugallták, hogy aki szerény életet él, az a Mennybe jut, aki meg jól érzi magát és még a fényűzést is megengedi magának, azt Lucifer kavarja a levesbe a Pokol mélyén.
Így persze, hogy sokan még mindig úgy érzik, hogy panaszkodniuk kell, még akkor is, ha valójában nincs rá okuk.
Mert egyik adja a másikat. Panaszkodok, mert rossz valami, de a másik túllicitálja az én panaszkodásomat, mert az övének nagyobbnak kell lennie. Aztán ha elválnak az útjaink, akkor irigykedek a másikra, hogy neki "csak" ekkora gondja van, pedig nekem mekkora van...
Talán ez egy nemzeti sport nálunk, mert amúgy meg totálisan unatkoznánk. Totálisan.
Panaszkodnak mert nincs elég lóvé és a kevésért is nyalni, megszakadni, kussolni kell.
Ez nem Afrika. Közép Európa és sokan erőlködnek mégis mindenki az EUban fele annyi munkával 4-6x annyit keres, árak meg kB. ugyan azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!