35 évesen egy férfi mennyire van nehéz helyzetben?
Semennyire.
A szakmunkas pl hianyszakma mindenkit felvesznek, vagy tapasztalatlan kezdö informatikusnak meg 300 at adnak, es kevesebb a ffi mint a nö szoval valogathatnak meg nekik amugy is lentebb a lec bejön nekik a 12-99 eves is
Most ez olyan, hogy melyik férfi?
Egy 35 éves piás, bagós kisebbségi aki túl van az élete nagyján, és van 3-5 gyereke? Egy visszahúzódó, ronda 35-ös akinek nem megy az ismerkedés? Esetleg egy olyan, aki jóképű is? Saját befutott cége van, nagy szakmai tudása, vagy egész életében nem képezte magát?
A 2-es jó gyerek, se Magyarországon nem élt még, se nem dolgozott, se karrierje nem volt, se lakást nem vett még, és gondolom még 35 évest is csak képen látott.
Igen most majd jön a hisztis válasza, hogy nem is igaz, és én vagyok a hülye, de basszus gyerekek, a legtöbb ember életében nem vesz saját házat max örököl, sosem keres 6-800 ezeret ennyi idősen (max külföldön) 35 évesen még messze nincs karrierje csúcsán senki -az majd 45-55 táján.
"Orbán hogy jön ide?"
Én is ezen gondkodtam 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!