Szerintetek a nők nem szeretik azokat a férfiakat akik nem isznak alkoholt?
Arra gondolok hogy ha van egy társaság ahol mindenki iszik alkoholt egy kivételével akkor ő kilóg a sorból Ezt szeretik a nők
Kérem ne trollkodjanak vegyek komolyan!!!!!?
Hát, nekem őszintén szólva nem előny, de nem is kizáró ok.
Nem csak párkapcsolatban, barátokkal is furcsa számomra, hogy beülünk valahova és a másik csak egy üdítőt iszik, én meg mondjuk sörözöm. Jó, néha persze indokolt, mondjuk kocsival van, de én amúgy igényelném, hogy néha megigyunk valamit - néha, és mértékkel. De ez én vagyok, és én nem vagyok "a nők", csak EGY nő.
12-es, miért? Komolyan érdekel, ha te sört kívánsz, a másik meg nem szereti az alkoholt, akkor miért rossz az neked? Mindketten azt isztok, amit szeretnétek.
Vagy ha esztek, és te tésztát eszel, ő meg levest, az is fura?
"én amúgy igényelném, hogy néha megigyunk valamit"
Hogyhogy igényled, hogy ő is igyon? Miért? Ezt én se értem. Elvárod tőle, hogy ő se legyen teljesen józan csak azért, mert te úgy döntesz, hogy te nem leszel az? Szerintem ez valahogy nem korrekt dolog, vagy hogy is mondjam. Ha te szabadon eldöntheted, hogy iszol-e, akkor hadd döntse el ő is, nem? Értem én, hogy nem kényszerítésről van szó, de azért szerintem az elvárás is több, mint a teljes szabadságot megadni neki, hogy akár mindig, minden helyzetben az lehessen a döntése, hogy márpedig ő teljesen józan marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!