Hogyan/honnan tudnék segítséget kapni? 17/L
Úgy nagyonrég óta érzem magam rossz kedvűnek, és, ha olykor-olykor vidám hangulatom is van, a tudatomban akkoris előtör a kétségbeesés, fájdalom, szomorúság. Most viszont -9 napja- azt érzem, mintha széthullanék, mintha kirantották volna alólam a szőnyeget, mintha a világ darabjaira hullt volna, és én egyre halványodnék a semmiben. Üresnek érzem magam, és megis ezernyi gknsolat támad rám, belém marnak, harapnak, csüngnek rajtam, mint piócák. És úgy érzem, mkntha kezdenék megőrülni. Kell a társaság, és mégsem. Kell nekem a gondoskodás és mégsem érzem jól magam, ha észreveszik ezt rajtam, és megkérdezik, hogy mi bajom...
Anyukámnak már mondtam, hogy a suliorvos és az öfő és a némettanárom is mondta, hogy fel kellene keresnem egy pszichológust, anyukám kinevetett, és azt mondta hülyeség. Nem tudom, mit tegyek!meg akarlk változni, elkezdtem sportolni, próbálok ismerkedni (fiúkkal)... de hatástalan, ugyanúgy szenvedek a hét napjainak terhei alatt. Még álmomban is kísért ez a nyomorult valóság!
Kérd kezdésnek olyan felnőtt segítségét, akiben megbízol, beszélgess vele.
Anyukád valszegnincs jó véleménnyel a pszichiátriáról, pszichológusokról, ezéret a reakcíója, ettől még nem ártana neked szakember.
Apukádhoz nem tudsz foredulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!