Vannak itt olyanok, akik rosszul vannak a társadalomtól, emberektől, a munka világától, a "modernkori rabszolgaságtól"?
Mert velem ez a helyzet. Így muszáj különféle terveket kovácsolni, hogy valami módon el tudjam ezt kerülni.
Titeket mi zavar a legjobban a mai világban, és hogy próbálnátok meg ezen változtatni?
A munka az idő jelentős részét elveszi. Szerintem heti 6 óra lenne ideális, gyermekes nőknek (ha ők is úgy akarják) semennyi.
A munka általában unalmas és a legtöbbször stresszes is. Számomra kb ugyanolyan, mintha unalmas tanórákat kellene végigülnöm 8,5-9 órában.
Utazással együtt van ez minimum 10,5 is.
Nekem a természetben, szabadban lét hiányzik, a mesterséges élet és ez az irtózatos embermennyiség frusztrál, a rohanást, állandó alváshiányt, szabadidőhiányt nem bírom.
Szerintem amúgy csak fizikailag jobb, mint a rabszolgaság.
Magával a munkával csak annyi a problémám, hogy nem tudom pontosan, hogy hány évig kell csinálnom. Amig iskolába jártam, pontosan tudtam, hogy melyik iskola hány éves, és mikor fogok megszabadulni az idióta osztálytársaktól.
Viszont a kollégák kritikán aluliak. Eddig bárhol dolgoztam, volt egy-két normális ember, meg több száz nagyra nőtt óvodás.
Hogy lehet ezen változtatni, még nem tudom. Szerintem előbb utóbb a Föld az Hülyék paradicsoma cimű film lesz, remélem azt már nem fogom megérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!