Tudnátok segíteni? Többi lennt!
Oké szóval az a lényeg hogy összevissza a kapcsolatom egy fiúval ,ezt úgy értem hogy eddig 2szer jártunk meg mindig összevesztünk tehát sosem bírtuk ki egymás nélkül . Ez tart lassan 2 éve . Az a lényeg ,hogy holnap lesz a szülinapja és tavaly is írtam neki egy levél féleséget aminek mindennél jobban örült és pont összevoltunk veszve és annak hatására kibékültünk . Mostanába nembeszéltünk valami sokat ,de mindig bármikor számíthatok rá és aggódik értem stb . DE nemrégen írta hogy nemlehetünk többek barátnál . Igazából most is csak olyan boldoggá akarom tenni mint tavaly a levélbe beleírni az emlékeinket stb . Viszont ez a barátos dolog... Fogalmam sincs mitcsináljak ,de nagyon szeretem őt . (Tudom nemkell futni utánna de nemsikerult sosem elengednem ) Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat ! 8.osztályos lány vagyok amúgy
:)
Nem mondtam hogy ilyen vagy, azt mondtam, hogy így szokott lenni.
Ha meg ő ilyen, akkor mit kepesztesz? Akkor hagyni kell békén. Ha nem vagy tisztában az érzéseiddel, akkor kapd össze magad és viselkedj normálisan, legyél határozott és cselekedj aszerint. A bizonytalanság ilyen dologban senkinek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!