Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik ha egy Facebook-postnál a kommenteknél vitába keverednek, csak azért megnézik a másik fél adatlapját, hogy hátha találnak ott valamit, ami alapján beszólhatnak neki?

Figyelt kérdés
Velem többször is megesett már, hogy egy postnál vagy cikknél vitába keveredtem, és a másik fél egy idő után láthatta, hogy egyértelműen nekem van igazam, többek is a pártomat fogták, már nem igazán tudott mit kitalálni. Erre kapom tőle a beszólást, hogy én ne okoskodjak, mert szakmunkás végzettségem van, ő meg egyetemi diplomás. Más meg azért szólt be, hogy mosogatóként dolgozva ne osszam az észt. Nem szánalmas az ilyen? :)
2019. júl. 24. 06:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: De én azt nem értem, hogy ezt milyen céllal mesélte el neked? Úgy gondolta, hogy majd jó poénnak fogod találni?
2019. júl. 26. 15:54
 12/18 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, röhögve mesélte el mintha valami jó poén lenne.
2019. júl. 26. 16:12
 13/18 A kérdező kommentje:
12: Akkor valami mentális betegsége lehet. Legalábbis normál ember ilyet nem mond annak, akivel először találkozik, pláne ha üzletet bonyolít vele. Ez kb. olyan, mintha társkereső oldalon megismerkednék valakivel, és aztán az első randin bemutatkozás után avval indítanék, hogy megmondom neki, hogy k**va sz*r a Facebookos profilképe, cserélje már le valami másra. Aztán meg csodálkozom, hogy miért húz el 5 perc múlva, és hogy utána miért nem válaszol többé az üzeneteimre meg a hívásaimra.
2019. júl. 26. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami engem zavar az a "még az arcát sem meri vállalni"/"profilképe sincs". A húgom nemrég találta meg a facebook-os képeit egy társkeresőn, úgyhogy inkább okosnak mondanám, akinek nincs kint kép.
2019. szept. 9. 10:16
 15/18 A kérdező kommentje:

A legutóbbi csúcs, ami viszi nálam a pálmát:

Egyik kedvenc magyar zenekarom postolta, hogy amíg tart az 500 fős korlátozás a rendezvényeket illetően, addig ők nem fognak koncertezni. Egy kommentben kifejeztem az egyet nem értésemet, mivelhogy más zenekarok koncerteznek. Erre egy adatlaplesegető beszól nekem, hogy külföldön élőként ne szóljak bele abba, hogy Magyarországon milyen koncertek vannak. Nagy az Isten állatkertje! :D

2020. júl. 20. 08:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ezért nem szoktam ott vitába keveredni :D.
2020. szept. 4. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon direkt ilyen vitázós célokra tartok egy anonim reglapot, amin se a nevemről, se a nememről, se a koromról nem derül ki semmi, egy publikus ismerősöm sincs, így nem lehet semmilyen fogást találni rajta. Ezzel lehet legjobban halálra bosszantani a mások személyébe belemászni igyekvő figurákat, pláne ha hibátlan érvelést alkalmazok ellenük, közben kínosan ügyelve a helyesírásra és a fogalmazásra, lezárva minden támadási felületet.
2020. szept. 20. 15:28
 18/18 A kérdező kommentje:
17: Csak sajnos ilyen profillal nem minden zárt csoport enged be.
2020. szept. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!