Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik ha egy Facebook-postnál a kommenteknél vitába keverednek, csak azért megnézik a másik fél adatlapját, hogy hátha találnak ott valamit, ami alapján beszólhatnak neki?

Figyelt kérdés
Velem többször is megesett már, hogy egy postnál vagy cikknél vitába keveredtem, és a másik fél egy idő után láthatta, hogy egyértelműen nekem van igazam, többek is a pártomat fogták, már nem igazán tudott mit kitalálni. Erre kapom tőle a beszólást, hogy én ne okoskodjak, mert szakmunkás végzettségem van, ő meg egyetemi diplomás. Más meg azért szólt be, hogy mosogatóként dolgozva ne osszam az észt. Nem szánalmas az ilyen? :)
2019. júl. 24. 06:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

De szánalmas. EZa diplomához nem kapott agyat, ráadásul még qrvára igaza sem lett.

Megfelelő válasz ilyenkor:

Aztán mit tanultál a büfészakon hogy egy ilyen témához is hülye vagy?

2019. júl. 24. 07:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Kifogyott az érvekből, bem volt mibe belekötnie.
2019. júl. 24. 07:38
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
*nem*
2019. júl. 24. 07:38
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Normális ember számára a facebook szónál értelmét veszti a kérdés, mert ilyenkor biztos valami idiotizmisról lesz szó.

A kérdés végére meg is bizonyosodhattam erről... 😊👍

2019. júl. 24. 07:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én is megnézem a mocskolódók adatlapját... Van, hogy tök cuki néniknek és bácsiknak tűnnek unokákkal.
2019. júl. 24. 08:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem le van tiltva az adatlapom az ismeretlenek előtt, így kb nem tud mibe belekötni. Alapvető adatvédelemi beállítás ez nálam, persze sokan nem tudják kezelni a Facebookot. Amúgy igen... Akkor mennék át személyeskedésbe az emberek mikor már nincs indokolható érvük.
2019. júl. 24. 09:09
 7/18 Metionin ***** válasza:
100%
Én röhögni szoktam rajtuk. Főleg amikor van egy teljesen eltérő téma amiről maga a vita folyik és az illető odaírja hogy én kussoljak a kék hajammal mert biztos tök hülye vagyok :D amúgy csak a profil- és borítóképemet látják de abból is képesek fantasztikus dolgokat kihozni.
2019. júl. 24. 14:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

En kiakadtam.

En pl csak amolyan adok veszek oldalon vasaroltam es az elado gunyröhögve kerdezett ra a sulimra ami ki volt irva az adatlapomra hogy az amugy kamu he he?(mivel arut pakolni mentünk igy melegitöben voltam es nem epp kiskosztümben beallitott hajjal)es nagy kerek szemekkel csodalkozva lestem csak hogy most nekem magamat kellene megvedenem egy vadisegennel szemben es magyarazni a vegzettsegem?

Meseltem ezt mindenkinek ugy kiakadtam rajta hogy csekkoljàk az emberek egy tök idegen vevö adatlapjat is, erre miket kaptam valaszul??hogy ez termeszetes. Ök is megnezik az adatlapjat mindenkinek.

Bakker ezek szerint en vagyok a naiv es ostoba ha pl eladom egy felsömet vagy barmit engem tökre nem erdekel a maganelete az illetönek csak x orakor ott legyen ahol megbeszeltük.

2019. júl. 25. 21:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja es az meg hogy kifogyott ellenervek utan atmegy szemelyeskedêsbe tipikus primokra jellemzö akiket nagyivben kerülök miutan kiderült rola
2019. júl. 25. 21:43
 10/18 Metionin ***** válasza:
100%
#8 ja ilyen nekem is volt. Eladós oldalon venni akartam egy Orvosi embriológia könyvet használtan és amikor találkoztunk a lánnyal aki eladta, röhögve mondta hogy az anyukájával megnézték a képeimet és az anyja mondta neki hogy ilyen kinézettel én tutira nem járhatok egyetemre, pláne nem ilyen szakra, biztos át akarom cseszni. Cuki anyuka lehet.
2019. júl. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!