Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik ha egy Facebook-postnál a kommenteknél vitába keverednek, csak azért megnézik a másik fél adatlapját, hogy hátha találnak ott valamit, ami alapján beszólhatnak neki?
De szánalmas. EZa diplomához nem kapott agyat, ráadásul még qrvára igaza sem lett.
Megfelelő válasz ilyenkor:
Aztán mit tanultál a büfészakon hogy egy ilyen témához is hülye vagy?
Normális ember számára a facebook szónál értelmét veszti a kérdés, mert ilyenkor biztos valami idiotizmisról lesz szó.
A kérdés végére meg is bizonyosodhattam erről... 😊👍
En kiakadtam.
En pl csak amolyan adok veszek oldalon vasaroltam es az elado gunyröhögve kerdezett ra a sulimra ami ki volt irva az adatlapomra hogy az amugy kamu he he?(mivel arut pakolni mentünk igy melegitöben voltam es nem epp kiskosztümben beallitott hajjal)es nagy kerek szemekkel csodalkozva lestem csak hogy most nekem magamat kellene megvedenem egy vadisegennel szemben es magyarazni a vegzettsegem?
Meseltem ezt mindenkinek ugy kiakadtam rajta hogy csekkoljàk az emberek egy tök idegen vevö adatlapjat is, erre miket kaptam valaszul??hogy ez termeszetes. Ök is megnezik az adatlapjat mindenkinek.
Bakker ezek szerint en vagyok a naiv es ostoba ha pl eladom egy felsömet vagy barmit engem tökre nem erdekel a maganelete az illetönek csak x orakor ott legyen ahol megbeszeltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!