Van olyan itt aki azért nem barátkozik valakivel mert nem annyira gazdag mint ő, és zavarja ez?
Én nem azért nem baratkoztam, mert zavart hanem azért, mert ők a Maldív szigetekre mentek nyaralni.
Hétvégén 3 napos horgászat a Balatonon stb.
Átlagember ezt nem fizeti ki, mert egyébként meg nem keresek rosszul.
Én is kicsit az átlagnál jobbmódubbnak tartom magam. A barátaim között vannak nálam gazdagabbak és kevésbé gazdagabbak. Nekem igazából ezzel nem nagyon volt soha problémám. Mindig ugy beszéltúnk meg programokat, hogy mindenkinek jó legyen anyagilag. Ha ez csak egy beszélgetős-sétálós délután volt, akkor is élveztük.
Engem egy esetben zavarna az anyagi különbség (ha a barát szegényebb nálam), ha látnám, hogy valójában van neki pénze, és olyanokra költ, ami nem létszükséglet. Van benne tapasztalatom. Erre arra nem tud eljönni, de épp most költött el 50.000-et... szóval érted.
Ha úgy nézem, hogy nálam gazdagabb. Ott az zavarna, ha felvágna a dolgaival, úgy hogy tudja, nem illik.
Szóval kérdésedre válaszolva, ha az előbbi példák fennállnak akkor az megnehezítené a barátságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!