Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kezdődik egy beszélgetés...

Hogy kezdődik egy beszélgetés a haverral?

Figyelt kérdés
Most biztos a legtöbben kiröhögnek.Vannak haverjaim de messengeren nem nagyon tudok velük beszélgetni.Nem tudok témát.Ti miről szoktatok beszélgetni?
2019. júl. 17. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
“Hallod bszki akkorát szrtam rajzolni se tudsz olyat”
2019. júl. 17. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szoktam Messengeren beszélgetni. Ha van konkrét mondandóm, akkor igen, de az időtöltéshez javaslom inkább a személyes találkozót. Ott a téma is meg fog jönni.
2019. júl. 17. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami, ami történik és vicces azt megírom. Fordítva is így van. "Szia, képzeld tegnap láttam a régi egyetemi tanárunkat a Duna Plaza-ban. Tudod, Juli nénit. Alig ismert fel, de utána meghívott kávézni. Tök jófej volt." "Képzeld, a dohányboltban vettem 5 cigit és 10 doboz árát fizetteték ki velem majdnem. Durva, mi?" , stb
2019. júl. 17. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Csá!
2019. júl. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!