Mit tudok csinálni, ha a barátaim nem hajlandóak velem szóba állni?
19 éves lány vagyok, ebben az évben érettségiztem.
Itt a nyári szünet, mindenki dolgozik, készül az egyetemre, és meg is értem, hogy ilyenkor kicsit kevesebb idejük van egymásra a barátoknak is, de velem valamiért teljesen elvesztették a kapcsolatot.
Próbáltam kezdeményezni találkozókat, írtam nekik, de mindig kibújtak a dolog alól, és csak pár szavas válaszokat kaptam, amik azelőtt, míg az iskola tartott sosem fordultak elő. És nem is értem mi történhetett, hiszen a legutolsó együtt töltött napunkon még semmi gond nem volt, ölelkezdve, viccelődve váltunk el egymástól. Ráadásul a barátaim egymással tartják a kapcsolatot, csak valamiért velem nem.
Tudom, hogy én szúrtam el valamit, csak azt nem tudom, hogy mit. Alapból kissé csendesebb vagyok, az utóbbi időben pedig felborult a magánéletem, és emiatt egy darabig kicsit eltávolodtam mindenkitől, de mikor többé-kevésbé rendeződtek a dolgok igyekeztem felújítani minden kapcsolatomat, és úgy tűnt ez sikerült is... ezek szerint tévedtem...
Sajnálom, ha sokat beszéltem mellé, de jelenleg a könnyeimmel küzködök, és teljesen elveszettnek érzem magam. Már lassan csak abban tudok reménykedni, hogy az egyetemen, egy új városban lesz valaki aki hajlandó velem szóba állni.
Valószínűleg nem tartottak valódi barátnak. Suliba jó voltál 2 óra között hülyéskedni de mostmár, hogy vége, inkább hanyagolnak téged. Sajnos ez néha előfordul.
Egyébként ha nagyon magányos vagy írhatsz üzenetet, én szívesen beszélgetek bárkivel.
Nem hiszem, hogy elrontottál bármit is. Elég egy szarkeverő hangember a társaságba és a többiek mennek utána.
Vagy az is lehet, hogy csak suliban voltak el veled arra a pár órára és most már nem vagy érdekes.
Szerintem keress új barátokat, jobban jársz!
Szia! Sajnos egyet kell èrtenem az elsővel ès az utolsóval. Nem voltak igaz barátok :( sajnos èn is èltem át nem egyszer hasonlót ,hogy csak potlèknak kellettem , aztán amikor találtak az illetők új barátokat ,akkor el lettem dobva. Az ilyeneket el kell engedni ès felejteni ,bár tudom ez nem megy könnyen . Nekem sem ment.
Ha szeretnèl beszèlni erről ès magányos vagy akkor nyugodtan írhatsz nekem is privátban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!