Csak szerintem igazabbak a férfi barátságok mint a női?
Én úgy veszem észre (felnőttekről van most szó ugyebár), hogy a férfi barátságok sokkal tartósabbak, igazibbak. Bármilyen korosztályról legyen is szó, legyen az harmincas vagy hetvenes, valahogy a férfiak között kialakuló barátságokban sokkal inkább számíthatnak egymásra, nincs drámázád, felesleges f...ságok csak szimplán támogatják egymást ha tudják.
Ellenben a női barátságokban mindig van valami vita, dráma vagy ha nem is, még a legjobbnak tűnő barátságaimban is kiderült, hogy a másik ezt/azt mondott”, ja de azt nem is úgy gondoltaam”, visszamondott, ilyen olyan pletykák, sértődések. Nagyon unom már ezt, le is építettem fokozatosan a “szorosabb” barátságokat mert nekem ilyen mérgező kapcsolatokra nincs szükségem. Nő létemre meg nem tudok férfiakkal barátkozni, az egyik fél úgyis többet akarna. Ott tartok már lassan, hogy a páromon kívül nem is akarok egyáltalán beszélni senkivel. (Persze felületesen igen, de komolyabban barátkozni nem.) Érez valaki még így?
“Egyik fél úgyis többet akarna”
Amíg ezt hiszed, te sem vagy jobb a barátnőidnél és megérdemled a magányt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!