Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak szerintem igazabbak a...

Csak szerintem igazabbak a férfi barátságok mint a női?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre (felnőttekről van most szó ugyebár), hogy a férfi barátságok sokkal tartósabbak, igazibbak. Bármilyen korosztályról legyen is szó, legyen az harmincas vagy hetvenes, valahogy a férfiak között kialakuló barátságokban sokkal inkább számíthatnak egymásra, nincs drámázád, felesleges f...ságok csak szimplán támogatják egymást ha tudják.

Ellenben a női barátságokban mindig van valami vita, dráma vagy ha nem is, még a legjobbnak tűnő barátságaimban is kiderült, hogy a másik ezt/azt mondott”, ja de azt nem is úgy gondoltaam”, visszamondott, ilyen olyan pletykák, sértődések. Nagyon unom már ezt, le is építettem fokozatosan a “szorosabb” barátságokat mert nekem ilyen mérgező kapcsolatokra nincs szükségem. Nő létemre meg nem tudok férfiakkal barátkozni, az egyik fél úgyis többet akarna. Ott tartok már lassan, hogy a páromon kívül nem is akarok egyáltalán beszélni senkivel. (Persze felületesen igen, de komolyabban barátkozni nem.) Érez valaki még így?

2019. júl. 13. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A férfiaknál van egyfajta bajtársiasság, ez a tűzbe tenném érte a kezem felfogást.
2019. júl. 13. 22:12
 12/13 Vree ***** válasza:

“Egyik fél úgyis többet akarna”

Amíg ezt hiszed, te sem vagy jobb a barátnőidnél és megérdemled a magányt,

2019. aug. 24. 17:54
 13/13 A kérdező kommentje:
#12: Milyen magányt?:D és ki mondta, hogy jobb vagyok? Az összes férfi barátot leépítettem idővel, mert mind többet akart, ez a rendje. Meg szerintem egy komoly kapcsolatba nem fér bele, hogy más férfiakkal “barátkozgassak”. Nyilván társaságban elvagyok velük, de semmi más közös találkozók és hasonlók nem működnek.
2019. aug. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!