Szerintetek mitől lesz egy barát legjobb barát?
Figyelt kérdés
Rólatok mindent tud a legjobb barátotok? Fiú vagy lány? Hány eve ismered?2019. júl. 12. 13:25
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy legjobb barátként viselkedik.
2/5 anonim válasza:
Attol,hogy mindig ott van melletted joban-rosszban.Megbizol benne,oszinte tudsz vele lenni es ez forditva is igaz.Es ha vele vagy akkor nem csak ugy jol el vagy hanem vele erzed magad a legjobban.Egyebkent mindent tudtunk egymasrol..de megvaltoztak a dolgok ugyhogy nem vagyunk mar joba.4 eve ismerem. 18/L
3/5 anonim válasza:
Nem beszél ki a hátad mögött, megbízható, bármibe számíthatsz rá, segít ha szükséged van rá. Én ilyennel még nem találkoztam.
4/5 anonim válasza:
Pl. ha csak az az egy van, akkor az a default.
5/5 anonim válasza:
Attól hogy a legközelebb áll a szívedhez, és a legjobban bízol benne a barátaid közül. Nagyon bennsőséges kapcsolat, kötődés. Azt veszed észre, hogy ő a legjobban ért meg téged mindenki közül, és lehet az is pl , hogy mondjuk vele a legfelemelőbb, leg felszabadultabb lenned. Meg pl lehet ilyen lelki társad is, együtt rezegtek, egy ilyen hullámhosszon vagytok, akár még ki is mondjátok egymás gondolatait, befejezitek egymás mondatait. Ilyen nem csak fiú-lány között létezhet; meg lehet pl bárkivel. Családtaggal is, meg másvalakivel is. Szal pl lehet két pasi ,két csaj, meg anyád-apád; meg szal bárkivel lehet ilyen lelkitársi érzés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!