Férjemmel szeretnék eljárni az ő barátaival a továbbiakban. Mit tegyek, hogy ne közösítsenek ki?
nagyon zárkózott vagyok, szinte semmiről sem tudok beszélni társaságban.
Saját magam, a házastársamról max keveset csak, nem szeretem az intim dolgok kiteregetését, ráadásul levelezésből kiderült, hogy a férjem már traktálta a "munkahelyi feleségét" a velem kapcsolatos problémáival, így nehezen tudok a szemükbe nézni, mások életéről meg pláne nem szeretek beszélni, még hallgatni is utálom, ahogy kibeszélnek más pláne ha röhögnek rajta vagy csúfolják. ilyenkor én vagyok a különc, aki nem nevet csak bábul búsan maga elé.
Politika, vallás, művészet és egyéb témák ugyanaz, hiszen akkor is kibeszélek valakiket, embereket, akiket még nem is ismerek, különben sincs hozzá megfelelő tudásom.
Ráadásul nincs munkám, és mostanában életcélom sem. Meglehetősen savanyú vagyok és depis, félek egyedül maradni a csinos dolgozó kolléganőkkel...(az az igazi modern nők, nagy hivatástudattal, csinosak divatosak, eljárnak gyerek mellett bulizni stb.)
- Kezdj önbizalomépítésbe, vannak rá módszerek. Pont olyan értékes ember vagy, mint ők, csak még nem tudsz róla.
- Férjeddel értesd meg, hogy neked rosszul esik, ha ő a munkatársaival tárgyalja ki a problémáitokat ahelyett, hogy veled beszélné meg. Mindenkinél máshol vannak a határok, én indiszkréciónak tartom az ilyesmit, lehet, hogy a férjed nem, de magától nem fog rájönni.
- Valami érdeklődési köröd csak van, foglalkozz vele, akkor jó leszel valamiben és az önbizalmad is megnő. A művészetnél például hogy érted, hogy kibeszélnél valakit? Az nem kibeszélés, ha neked Leonardo jobban bejön, mint Picasso (valszeg egyikük se venné kibeszélésnek :D)
- Mennyire vagy zárkózott? Csak az elején nehéz feloldódni, vagy soha nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!