Mit csinaljak? Tobbre fognak buntetni? Esetleg bortonbe viszne? Xd
Tegnap a barataimmal talalkoztam es mentem hazafele. Es a haverom felvett elotte autoval. 2 perc mulva kb. a rendorok megallitottak az autot. Nem voltam bekotve (hat basszus, 2 perce szalltam be) es megbuntettek "de" csak 10k-t kaptam. Csekket is adtak, es hiaba mondtuk neki, hogy csak az egyik sarokrol a masikra megyunk,"figyelmetlensegemetet" nezzek el, nem kirandulni akartunk mennixd
Es a rendor megkerdezte, hogy mi miert megyunk az allomasra, szexelni? Mi meg mondtuk hogy nem, csak haza visz.. Ram jott a nevetesXD utana kapcsoltam es ez szemelysertes volt nem?
Na igen, utana hazafele talalkoztam a masik haverommal, kicsit ittas volt..Es o meg kinevetett, azt mondta hogy 16 evesen nem buntethetnek meg, meg o kapott sok csekket es osszetepte stb stb es az enyemet is osszetepte. Mondtam neki hogy adja ide de nem adta. 16/l
Elnézést uram, valóban nem
kapcsoltam be az övet, többet nem fordul elő (közben öv becsatol)= figyelmeztetés
Most mé, csak 2 utca,nem versenyezni fogunk! = 10 ezer
Már most szeded a karácsonyi pénzt? = 30 e
Orbán kutyái vagytok,az én adómból éltek!
= 50 ezer
Remélem érted a lényeget, és tanulsz belőle, kislány.
És sofőr is, mert ez az ő hülyesége is volt, szólnia kellett volna neked hogy kapcsold be az öved.
Az eszed legyen nagy,ne az arcod. Más tanácsom egyelőre nincs.
Tisztelt "felnőtt" Lány! Kérlek szépen fejezd be a helyesírásilag is elítélendő kommenteket, illetve a le kicsinyítő, trágár szavakat is! Az értelmiséged ebből is ki teljesülni látszik! A továbbiakban nem tartok igényt erre a kérdésre, illetve a hozzátartozó kommentekre sem! Köszönöm szépen ezt a csodás 10 percet amíg elolvastam az egész kommentsort és a kérdésedet! Ha esetleg 1-2 helyesírási hibát ejtettem az azért lehetséges, mert telekommunikációs eszközről írók! (Lásd: mobiltelefon) Kérem a kommentem hatására ne kezdjen el ócsárolni!
2019.07.04 Tatabánya, egy ismeretlen válasz adó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!