Mit csinaljak? Tobbre fognak buntetni? Esetleg bortonbe viszne? Xd
Tegnap a barataimmal talalkoztam es mentem hazafele. Es a haverom felvett elotte autoval. 2 perc mulva kb. a rendorok megallitottak az autot. Nem voltam bekotve (hat basszus, 2 perce szalltam be) es megbuntettek "de" csak 10k-t kaptam. Csekket is adtak, es hiaba mondtuk neki, hogy csak az egyik sarokrol a masikra megyunk,"figyelmetlensegemetet" nezzek el, nem kirandulni akartunk mennixd
Es a rendor megkerdezte, hogy mi miert megyunk az allomasra, szexelni? Mi meg mondtuk hogy nem, csak haza visz.. Ram jott a nevetesXD utana kapcsoltam es ez szemelysertes volt nem?
Na igen, utana hazafele talalkoztam a masik haverommal, kicsit ittas volt..Es o meg kinevetett, azt mondta hogy 16 evesen nem buntethetnek meg, meg o kapott sok csekket es osszetepte stb stb es az enyemet is osszetepte. Mondtam neki hogy adja ide de nem adta. 16/l
Milyen személysértés? Akkor nevetsz amikor akarsz. Max a jóindulatát veszítheti el tőle a rendőr.
A csekk helyett meg kérj másikat mert 25 évesen a házat fogja elvinni a fejed felől a kamat, mert nem fizetted be
gondolom ilyen idióta tini kislány stílusban adtad elő magadat, örülhetsz, hogy nem voltak rossz indulatúak, mert akkor még sokkal jobban megszívathattak volna
aztán reggel sírva mentél volna anyucihoz haza, vagyis ő jött volna érted a rendőrségre előtte
az írásodból lejön, hogy mennyire éretlen kislány vagy és nem érted a dolgok súlyát, még ha 100m-t is mész a kocsival simán halálos balesetet szenvedhetsz és a biztonsági övre vonatkozó szabályok nem azért vannak, mert 100m csak 100m...
ha nem fizeted be a büntetést, akkor azt is megjárhatod, értelmes haverjaid vannak látom
Egyrészt az a nem normális hogy visszabeszélsz a rendőrnek, másrészt az autóba be kell kötni magad, ez alap. 2 percre nem voltál csak bekötve azt mondod, 2 perc alatt ha kb 40-50el megy a kocsi az is másfél-2 kilométer, az alatt simán történhet baleset, a haverod is épp mondjuk imponálni akar neked kicsit rágyorsít, aztán nekimegy egy fának te meg lefejeled a szélvédőt még ha csak 50-el is megy és nekimegy valaminek akkor is simán betörhet a fejed, eltörhet a kulccsontod, ha gyorsabban akkor meg majd nézhetjük a híradóban amikor bemondják amit hetente 1-2szer beszoktak, hogy nagyokos fiatal elnézte a kanyart amit 50 helyett 140-el próbált bevenni aztán meghaltak, nyomorék lett, lebénult stb.
De te azért visszaugatsz meg röhögcsélsz a rendőrnek mert ő meg akar büntetni amiért nem kötötted be magad. Csak lehet az a rendőr már látott pár ilyen szép kislányt amint hullaként bányásszák ki a tűzoltók a roncsok közül. Aztán csodálkozol hogy kapsz egy csekket. Szépen illedelmesen viselkedtél volna némi komolyságot magadra erőltetve akkor lehet simán elengedett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!