Egy introvertáltból lehet extrovertált?
Elsősorban ne a fogalmaknak élj. Ezt én is elrontottam, extro-intro-ambivertált..stb
Itt nem az introvertáltságod a tényező hanem a félelmed hogy rosszul sül el, gátol téged a félelem. Itt a félelmedet kell legyőznöd azzal, hogy elmész, nem hagyod hogy le beszéld magad. Mi a legrosszabb ami történik? nem érzed jól magad, és valami ürüggyel haza jössz, de adtál neki esélyt. :)
Ne keverjük össze hogy az introvertált nem egyenlő a félénkséggel és az önbizalomhiánnyal!
Az intro az az hogy inkább elmélkedik/befelé figyel,sokat gondolkodik dolgokon..stb
Életem, az introvertált NEM gátlásos, NEM él félelmek között, nincsenek lelki nyavalyái. Egészen egyszerűen amíg az extrovertált a pörgésből, nagy társaságból nyeri az energiáját, az introvertált az egyedüllétből, befelé figyelésből. Ennyi a b*szomadta különbség.
Neked szerintem az lenne a hasznos, ha a józan ész keretein belül elkezdenéd feszegetni a saját határaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!