Csúnyán megbántottam egy kedves ismerőst. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Meghalt egy családtagom, egyéb rossz dolgok is történtek velem, ki vagyok idegileg, és könnyen kitör belőlem a harag amit most az egész élet iránt érzek. Egy kedves ismerősömet is így bántottam meg, pedig mellettem állt, rendes volt nagyon. Tett valamit, ami nekem nagyon rosszul esett, elszakadt a cernám és csúnyán beszéltem vele nagyon. Szerinte én félre értettem azt a dolgot. Azóta viszont nem olvassa az üzeneteimet. Mit tennétek? Tényleg szemétnek érzem magam ahogy beszéltem vele.. De nem tudja hogy megbántam. Írjak neki SMS-t (azt talán nem tiltotta le)? Vagy hagyjam hátha megbékél? 2 napja történt. Nem tudom....2019. jún. 20. 08:07
1/9 anonim válasza:
Kérj bocsánatot és magyarázd el pont így.
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, csak nem kíváncsi rám, beállította hogy ne lássa az üzeneteimet. Van értelme..?
2019. jún. 20. 08:14
3/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lehet tudni így, csak úgy érzem megutált. Vagy attól még bocsánatot kérhetek..?
2019. jún. 20. 08:16
4/9 anonim válasza:
Mivel letiltott menj a háza elé esetleg csengess fel vagy ha van időpont amikor lemegy mindig pl boltba menj ki elé.
5/9 anonim válasza:
Van, amit meg lehet bocsájtani, és van, amit nem. Ha az utóbbiba esik bele, amit tettél, akkor lehet, hogy évekkel később tudjátok csak tisztázni.
7/9 anonim válasza:
Én hagynám, majd ha akar beszélni és nem duzzog tovább majd szól, ha nem akkor meg nem. Ennyi
8/9 acelsziv válasza:
A leírásod alapján ő csinált valamit amivel téged bántott meg. Az, hogy hogy reagáltad le más tészta. Első körben neki kellene valami elnézésfélét motyognia.
9/9 anonim válasza:
Bocsánatot kérni parasztság sms-ben vagy neten.
Egy doboz bonbonnal vagy egy szál virággal illik személyesen odamenni hozzá, és megkérni, hogy beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!