Egy szép lánynak tényleg nem lehetnek fiúbarátai?
Figyelt kérdés
Sokak szerimt nagyon előnyös a külsőm, megpróbáltam fiúkkal is barátkozni, de nem igazán jött össze. Velem egykorúakkal, idősebbekkel, de még fiatalabbakkal se, mert előbb-utóbb mindegyik úgy kezdett közeledni, vagy egyenesen szerelmet vallott. Pedig nem szoktam hülyíteni senkit, általában már az elején letisztázom, hogy nem akarok barátságnál többet, sokak azt mondták, hogy ez elég is nekik, de aztán kiderült hogy nem. Az olyanokkal sem jártam jobban akiknek volt barátnőjük, mert vagy a csaj lett féltékeny, vagy a srác állt elő azzal hogy elhagyja a barátnőjét és jöjjünk össze. Van esély rá hogy lesznek fiúbarátaim vagy hagyjam?
(A vélemények érdekelnek, nem itt akarok barátkozni, vagy ismerkedni, kérem ne írjon ilyen szándékkal senki)
2019. jún. 8. 01:03
11/16 anonim válasza:
Lehetsz a harmadik csajom. Nekem nem tudsz ellenallni.
12/16 anonim válasza:
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a linket, jót röhögtem rajta xD ezzel a sráccal tényleg nem lenne ilyen jellegű problémám xD
2019. jún. 8. 22:47
14/16 anonim válasza:
Sajnos az esetek nagyobb részében nem működik a fiú - lány barátság. Vicces, de nekem fiukent volt olyan, hogy a lány egy idő után többet akart. A barátnőm persze ezen kiakadt :)
15/16 anonim válasza:
De,mert szép vagyok és vannak fiú barátaim! Jah,mi.. xd
16/16 anonim válasza:
Baratkozz meleg fiukkal es nem lesznek ilyen problemaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!