Hátrány a szimpátiában, hogy valaki túlsúlyos?
Jövőre egy új iskolában kezdek, senkit sem ismerek, sem tanárt, sem diákot. Szerintetek, ha van rajtam egy kis túlsúly, az befolyásol bármiben is? Az biztos, hogy ott sok szép lány van, én eddig olyan suliba jártam, ahol 2-en voltunk lányok az osztályban és így nem igazán tudom, hogy ez számít-e bármit is? Mármint van olyan, hogy valaki nem barátkozik csúnya lányokkal, vagy ilyenek?
Bocsi a hulye kerdesert, de komolyan erdekel😂😂
(Nem vagyok kövér, olyan +10 kiló van rajtam, de engem nagyon zavar, próbálok tenni ellene)
Gondolom nem általános iskolába mész, ahol ez számítana, középsuliban meg csak bizonyos rétegek nézik le a kövéreket. Inkább légy magabiztos, határozott, jó arc, vidám és segítőkész.
Pluszban azért tegyél azért, hogy lefogyj. Itt a nyár, van 3 hónapod, hogy kb a felét leadd. :)
Amit te írsz még nem gond, a 10 kg plusz. Nem hátrány szimpátia terén.
De ha már itt tartunk megmondom őszintén, hogy én pl. egy 100 kiló feletti emberrel szerintem még csak barátságot sem szeretnék kialakítani. (Hacsak nem 220 cm ennyi kilóval.) Vagy legalábbis jóval átlagon felüli szimpátia kellene hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!