Mostanában senkit nem érdekel hogy mi van velem? Miért viselkednek így velem?
Figyelt kérdés
Nap mint nap azt veszem észre,hogy majdnem hogy senkit nem érdekel mi van velem a "barátaim" közül...egy rendezvényre is elmentem egy társasággal tegnap ott volt köztük egy jó barátom is,aki végig le se tojt,mondhatom,egyedül ültem fel mindenre,és próbált bevágódni a társaságba...aki felült volna velem,annak meg fizethettem volna én,amikor ezen kiakadtam és elmondtam neki,akkor ő akadt ki hogy milyen sok bajom van...ő mindenkinek adot pénzt,nem kérte vissza, 4 ezret szórt szét a társaságban hogy bevágódjon,és inkább nem is mondom még miket csinált.Vele mennék nyáron táborba,és amikor ketten vagyunk,akkor normális,de nem tudom hogy amit most leírtam,az arcába olvassam-e,vagy sem...Kezd elegem lenni.Az a tervem hogy a legközelebbi ilyene elhozom 2 másik barátnőm,akikkel leszek végig és őt lesz@rom....2019. máj. 26. 21:16
1/3 anonim válasza:
Velem is ez van. Lesz@rnak a "barátaim", és újakat kellene találni helyettük. :D Okuk az nincs rá, amiért igy viselkednek.
2/3 anonim válasza:
Az emberek számára sajnos elértéktelenedett a barátság. Olyat találni aki tényleg az felér a lottó főnyereményével (szerencsefaktorban, nem pénzben).
3/3 anonim válasza:
Nap ming nap vannak ilyen kerdesek itt fent. Talan megismerhetnel eggyet. Es 2 ember problemaja megoldodna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!